Πεδίο μάχης το στούντο του Fame Story και ο Light εντυπωσιάζει πάλι φέρνοντας την «ειρήνη»

Πεδίο μάχης το στούντο του Fame Story και ο Light εντυπωσιάζει πάλι φέρνοντας την «ειρήνη»

«Σιγά το τραγούδι που είπε», σχολίασε ο Θεοφάνους για το «Καραμέλα» της Φουρέιρα στο 5ο Live του Fame Story.

Ο Nicky Glossom αποχώρησε τελικά από τη μουσική ακαδημία του Fame Story στο live της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου, γεγονός που δυσαρέστησε τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς θεώρησαν άδικη την αποχώρησή του.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο εκείνος που τράβηξε τα βλέμματα, αφού η ερμηνεία της Αριστέας δημιούργησε εντάσεις και διαφωνίες.

Συγκεκριμένα, η Αριστέα ερμήνευσε το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Καραμέλα». Αφού ολοκλήρωσε την ερμηνεία, Γιώργος Αρσενάκος είπε ότι «δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων αυτού του τραγουδιού». Ενώ η Ελένη Φουρέιρα πρόσθεσε ότι δεν κατάφερε να απογειώσει το κομμάτι.

Στη συνέχεια, έγινε σύνδεση με το σπίτι του Fame Story στο οποίο βρίσκονταν δύο από τους καθηγητές της Ακαδημίας, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Μαρία Σολωμού, οι οποίοι ένιωσαν την ανάγκη να υπερασπιστούν την Αριστέα.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε «έρχομαι σε δύσκολη θέσει με τον φίλο μας τον Αρσενάκο. Κατ’ αρχάς, φίλε, της λες “δε στάθηκες στο ύψος του τραγουδιού”, σιγά το τραγούδι που είπε». Εκείνη τη στιγμή ο Νίκος Κοκλώνης διέκοψε τον Θεοφάνους λέγοντας «ε, όχι και σιγά το τραγούδι Γιώργο», ενώ η Ελένη Φουρέιρα άρχισε να λέει χαριτολογώντας «Νίκο, Νίκο, βγάζω νύχια, αγριεύει η γάτα».

Πώς ο Light έφερε την «ειρήνη»

Όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο μετά από αυτή την ατάκα επικρατεί μία μικρή αναταραχή στο πλατό, της οποίας ο ειρηνοποιός φαίνεται να γίνεται ο φαινομενικά εκρηκτικός Light.

«Καλησπέρα, καλησπέρα George. Εγώ θα ήθελα να πω κάτι που συζητήσαμε με την Ελένη προηγουμένως. Υπάρχει μία διαφορά στο τι ακούμε εμείς εδώ πέρα, μες στο στούντο σαν live και το τι ακούει ο κόσμος από τους δέκτες του. Είναι θέμα ηχοληψίας, αυτό που ακούμε εμείς εδώ πέρα μέσα, το πως μεταφέρεται στους ανθρώπους στην τηλεόραση τους, έχει μία απόκλιση, οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό. Κι εμείς μπορεί να ακούσουμε κάτι εδώ και να το κρίνουμε με τον Α τρόπο και έπειτα να το ακούσουμε από το ίντερνετ, από την τηλεόραση και να πούμε “ώπα ρε φίλε, είναι το ίδιο τραγούδι, το ίδιο performance”; Οπότε είναι δεκτό», είπε ο Light και η ένταση που είχε αρχίσει να δημιουργείται μειώθηκε αισθητά.

Ο Light είναι η μεγάλη έκπληξη του show

Από το πρώτο Live του Fame Story έγινε ορατό ότι ο Light δεν επιλέχθηκε να καθίσει στη θέση του κριτή μόνο και μόνο επειδή είναι ένας πετυχημένος τράπερ. Σε μόλις 5 Παρασκευές, έχει καταφέρει να αποδείξει ότι έχει πολλά περισσότερα από την στήριξη του κοινού. Ο μεστός λόγος, το χιούμορ και η χαλαρότητα συναντούν την αυστηρότητα και ο Light γίνεται μία πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Δες πώς σχολίασαν το παραπάνω περιστατικό στο Twitter/X

Πηγή κεντρικής εικόνας: @nerogreco