Η Alessandra Ambrosio είναι 42 αλλά είναι το ίδιο hot όσο στα 22 και μία φωτογραφία είναι η απόδειξη

Η Alessandra Ambrosio είναι 42 αλλά είναι το ίδιο hot όσο στα 22 και μία φωτογραφία είναι η απόδειξη
2023 Invision

Το ετήσιο αποκριάτικο πάρτι της Casamigos ήταν ένα πάρτι γεμάτο celebrities και η Alessandra Ambrosio έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στο Casamigos Halloween Party στο Λος Άντζελες βρέθηκε η Alessandra Ambrosio την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Η 42χρονη φρούσε μία λαμπερή στολή σε χρυσό χρώμα για το Halloween, η οποία θύμιζε θεότητα.

Συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret φόρεσε ένα χρυσό σουτιέν και ασορτί ψηλόμεσο χρυσό εσώρουχο με χρυσά μεταλλικά λουράκια που συμπλήρωναν το look και αναδείκνυαν τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

Το ετήσιο αποκριάτικο πάρτι της Casamigos ήταν ένα πάρτι γεμάτο celebrities. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι Megan Fox, Machine Gun Kelly, Paris Hilton και Cindy Crawford.

Alessandra Ambrosio

Η Alessandra Ambrosio είναι το ίδιο hot όσο στα 22!

Η Alessandra Ambrosio βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά από φήμες που ήθελαν τη σχέση της να βρίσκεται σε κρίση.

«Δεν περνούσαν πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε μια πηγή στη DailyMail.

«Εκείνη ήταν με τους φίλους και τα παιδιά της και εκείνος δούλευε, οπότε απομακρύνθηκαν και δεν βγαίνουν εδώ και λίγο καιρό», συμπλήρωσε η πηγή, αφήνοντας, παράλληλα, ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Ίσως τα βρουν, αλλά ποιος ξέρει;» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η επί χρόνια βασίλισσα της πασαρέλας απέδειξε ότι παρά την ταραχώδη ερωτική της ζωή και τη γέννηση των δύο παιδιών της, τα οποία απέκτησε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, ιδρυτή της RE/DONE Jeans Ralph Mazur, μπορεί να συνεχίζει να έχει ένα εξαιρετικά καλλίγραμμο σώμα και να μην έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την νεότερη hot εκδοχή της! Συνεχίζει να είναι το ίδιο σέξι όσο στο παρελθόν!

Το πρώτο παιδί της Ambrosio, η Anja, γεννήθηκε το 2008. Την ίδια χρονιά ο Ralph έκανε πρόταση γάμου στο μοντέλο του Christian Dior. Η Alessandra γέννησε το δεύτερο παιδί τους, τον Noah, το 2012, ενώ έξι χρόνια αργότερα, το 2018, το ζευγάρι αποφάσισε να θέσει τέλος στην κοινή πορεία ζωής του και να χωρίσει.