Έλενα Ασημακοπούλου: Οι διακοπές με την κόρη της πρόδωσαν πόσο πολύ άλλαξε η 12χρονη Μαρία Ροζάρια

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι διακοπές με την κόρη της πρόδωσαν πόσο πολύ άλλαξε η 12χρονη Μαρία Ροζάρια

H Έλενα Ασημακοπούλου έκανε μια μικρή απόδραση εκτός Αττικής με την 12χρονη κόρη της. Το υπέροχο άλμπουμ από τους Δελφούς και οι νέες φωτογραφίες της Μαρία-Ροζάρια Τσιρίλο.

Αρκετοί ήταν οι celebrities που εκμεταλλεύτηκαν την αργία της 28ης Οκτωβρίου για να πραγματοποιήσουν ολιγοήμερες αποδράσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους και η Έλενα Ασημακοπούλου μαζί με την κόρη της, Μαρία-Ροζάρια Τσιρίλο ταξίδεψαν σε Δελφούς-Αράχωβα όπου θα περάσουν το Σαββατοκύριακο.

Η 39χρονη ηθοποιός έχει τεράστια αδυναμία στην μονάκριβη κόρη της και αυτό δεν κρύβεται, με τις δυο τους να ποζάρουν συχνά μαζί στον φωτογραφικό φακό. Μετά τον χωρισμό των γονιών της η νεαρή κοπέλα ταξιδεύει συχνά στην Ιταλία για να βλέπει τον μπαμπά της, Μπρούνο Τσιρίλο ωστόσο την επισκέπτεται κι εκείνος σε μηνιαία βάση.

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη», έχει δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός.

Η Αναστασία Ρουβά, η Ισμήνη Αϊβάζη & άλλες 6 κόρες celebs που βλέπουμε ήδη στα social media

Η Έλενα Ασημακοπούλου μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της στο Instagram, φροντίζοντας πάντα να καλύψει το πρόσωπο της ανήλικης με ένα όμορφο emoji. Με αυτό τον τρόπο η καλλιτέχνης θέλει να προστατέψει την κόρη της από την υπερέκθεση στα media όπως και αρκετοί ακόμη γονείς της εγχώριας showbiz.

Η mini απόδραση της Έλενας Ασημακοπούλου με την κόρη της στους Δελφούς

Πριν λίγες ώρες μαμά και κόρη άφησαν για λίγο την πρωτεύουσα και τους χαοτικούς ρυθμούς της για να περάσουν ένα ανέμελο weekend στη φύση. Η ηθοποιός και η 12χρονη κόρη της επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών για να συνδυάσουν αναψυχή και επιμόρφωση ενώ νωρίτερα χαλάρωσαν σε κεντρικό cafe-bar της Αράχωβας.

https://www.instagram.com/p/Cy8SuvrtT30/

Η Έλενα Ασημακοπούλου μοιράστηκε στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τη βόλτα τους, με τις φωτογραφίες της 12χρονης να αποδεικνύουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

«Η τελευταία φορά που ήρθα στους Δελφούς ήταν στην ηλικία της κόρης μου…προσπάθησα να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου αλλά τελικά διαπίστωσα πως εκείνη θυμόταν περισσότερα από εμένα καθώς τα είχε διδαχθεί πρόσφατα και με εντυπωσίασε! Τελικά αυτή η εκδρομή μάλλον έμαθε περισσότερα σε εμένα παρά σε εκείνη….», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Φορώντας casual outfit, μαμά και κόρη περπάτησαν στη φύση, εξερεύνησαν τις ομορφιές της περιοχής και μας χάρισαν υπέροχα κλικ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τις ολιγοήμερες διακοπές μαμάς-κόρης.

To διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους το καλοκαίρι του 2022, ανακοινώνοντας πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν αρκετό καιρό.

tsirilo.jpg

Η ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, απαντώντας σε ερώτηση follower που την ρώτησε αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο και ερωτεύτηκε παράφορα. Το 2010 ήρθε στη ζωή η κόρη τους Μαρία Ροζάρια η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Η Έλενα και ο Μπρούνο έκαναν θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

Πηγή κεντρικής: elena_asimakopoulou