Ευτυχισμένοι ξανά μαζί Φοίβη, Θανάσης και Γιαννάκης σε ένα reunion γεμάτο νοσταλγία 16 χρόνια μετά

Ευτυχισμένοι ξανά μαζί Φοίβη, Θανάσης και Γιαννάκης σε ένα reunion γεμάτο νοσταλγία 16 χρόνια μετά

«Έχουμε περάσει μαζί σας τα καλύτερα μας χρόνια», σχολίασε κάποιος φαν της σειράς στην ανάρτηση της Εύης Δαέλη.

Η Φοίβη συνάντησε τον Θανάση και τον Γιαννάκη και θέλησε να ανεβάσει στο Tik Tok ένα βίντεο με αυτή την «μεγάλη συνάντηση» την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Όπως είπε η ίδια η Εύη Δαέλη στην αρχή του βίντεο αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν στιγματίσει τη ζωή της. Πρόκειται για τον Άρη Τσάπη, τον τηλεοπτικό Θανάση Μαυροτσούκαλο και τον Σάββα Σαλίπα, ο οποίος είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα την περίοδο 2007-2009, καθώς υποδυόταν τον μικρό Γιαννάκη στη σειρά.

Οι τρεις τους μόλις συναντήθηκαν έκαναν πλάκα ο ένας με τον άλλον ενώ αστειευόμενοι μίλησαν για «3η σεζόν του Ευτυχισμένοι Μαζί», την οποία θα γυρίσουν μάλιστα μόνοι τους.

«Έχουμε περάσει μαζί σας τα καλύτερα μας χρόνια»

Στα σχόλια της δημοφιλούς εφαρμογής κυριαρχεί ο ενθουσιασμός για αυτή τη συνάντηση αλλά και η περιέργεια για την εξέλιξη του μικρού Γιαννάκη, ο οποίος πλέον είναι ολόκληρος άνδρας.

«Ο Γιαννάκης έγινε Γιάνναρος ομορφάντρας», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από τα σχόλια. Ενώ ένας άλλος φαν της πετυχημένης σειράς έγραψε στα σχόλια του βίντεο της Εύης Δαέλη «Μαζί σας μεγαλώσαμε κι εμείς!! Απλά τέλειοι!! Σας λατρεύω»!!

Ενώ κάποιος ακόμα πρόσθεσε «έχουμε περάσει τα καλύτερα μας χρόνια με εσάς ρε παιδιά, είστε τέλειοι».

Όλα όσα θες να ξέρεις για τον «Γιαννάκη» που έγινε «Γιάνναρος»

Πολλοί από όσους είδαν το συγκεκριμένο βίντεο στάθηκαν στην παρουσία του Σάββα Σαλίπα, θέλοντας να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Ο όμορφος Σάββας είναι πλέον 23 ετών και πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις ναυτιλιακές σπουδές και μπήκε στο στρατό. Μάλιστα, στον λογαρισμό του στο Instagram έχει αναρτήσει ο ίδιος εικόνες από την ορκωμοσία του αλλά και φωτογραφίες με παραλλαγή.

https://www.instagram.com/p/CsGt3lBsQCq/

Πριν μπει στο στρατό ο Σάββας εργαζόταν ως διανομέας, παράλληλα με τις σπουδές του.

Ακόμα, ο νεαρός πλέον άντρας είναι ερωτευμένος και δεν διστάζει να αναρτά φωτογραφίες με την κοπέλα του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Σάββας είχε δηλώσει «Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δύο ετών. Έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο».

https://www.instagram.com/p/CvrQdJZsAIm/

16 χρόνια μετά το «Ευτυχισμένοι Μαζί» η Ιωάννα Πηλιχού κάνει στροφή στην καριέρα της

Ο Άρης Τσάπης έχει μία υπέροχη οικογένεια

Ο Άρης Τσάπης συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, είναι 29 ετών και αρκετά δημοφιλής στην πλατφόρμα του Tik Tok. Επίσης, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια δίπλα στη σύζυγό του Ειρήνη Ξυπνητού και τον γιο τους Φίλιππο. Μάλιστα, στις αρχές του έτους απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με μία ξαφνική πρόταση γάμου στην Ειρήνη στη σκηνή του θεάτρου την ώρα της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους».

https://www.instagram.com/reel/CnnRhoFM7XH/

Ο Άρης πριν από λίγες μέρες είχε τα γεννέθλιά του και θέλησε τα να γιορτάσει με την οικογένειά, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο δεμένοι είναι.

https://www.instagram.com/p/Cyyu3TSoRvr/

Η Εύη Δαέλη ασχολείται πολύ ενεργά με την υποκριτική και μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε ότι πέρασε από κάστινγκ για τη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» αλλά τελικά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο.