Ο πιο γελοίος λόγος για χωρισμό έρχεται από το Hollywood

Ο πιο γελοίος λόγος για χωρισμό έρχεται από το Hollywood

Βέβαια σε αυτή τη περίπτωση δεν ξέρουμε ποιος είναι πιο γελοίος: Ο λόγος ή ο ίδιος ο άνθρωπος που τον εφηύρε;

Η Emma Watson είναι μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα, ταλαντούχα, με την καριέρα της να έχει «χτυπήσει» κορυφή από μικρό παιδί χάρη στις ταινίες του Harry Potter, αλλά και πολύ πιο έξυπνη και μορφωμένη από πολλές άλλες starlet του Hollywood. Συμπερασματικά, θα έλεγε κανείς πως είναι ένα κορίτσι που όλοι οι άντρες θα ήθελαν δίπλα τους.

Όλοι; Μάλλον όχι.

Ο Francis Boulle, πρωταγωνιστής στη σχετικά δημοφιλή αμερικάνικη σειρά «Made in Chelsea», αποκάλυψε πρόσφατα γιατί αποφάσισε να μην συνεχίσει τη σχέση του με την Watson, με την οποία ξεκίνησαν να βγαίνουν πίσω στο 2008. Αν εσείς δεν μπορείτε να σκεφτείτε λόγο, ακούστε τι είχε να πει ο Boulle σχετικά με το θέμα:

«Πριν από κάποιο καιρό έπαιζε κάτι μεταξύ μας. Πάντα, όμως, ήμουν ένα φιλόδοξο άτομο και θέλω να κερδίζω τη δόξα μου για όσα καταφέρνω μόνος μου. Γι' αυτό και αποφάσισα να μην συνεχίσω αυτό το φλερτ, μιας και δεν ήθελα να είμαι το αγόρι ενός παιδιού-ηθοποιού».

Αν το χέρι σας έχει σηκωθεί ήδη από μόνο του για να σκάσει ένα φανταστικό χαστούκι στον αλαζόνα κύριο Boulle, συγκρατηθείτε γιατί στη πορεία της συνέντευξης προσπάθησε να μπαλώσει τις απείρου κάλλους δηλώσεις του λέγοντας:

«Η Emma μου άρεσε πραγματικά. Είναι ένα αληθινά "cool" άτομο. Είναι πολύ διαφορετική στη πραγματικότητα από αυτό που φαίνεται στα media και αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα πάνω της. Είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος».

Πολύ ενδιαφέρον, επίσης, είναι το γεγονός πως η καριέρα αλλά και η προσωπική ζωή της Emma όσο πάει και ανυψώνεται, ενώ η καριέρα του Boulle δεν έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη αίσθηση μέχρι τώρα. Θα το ονομάζαμε και κάρμα.