Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποχαιρέτησε τον Οκτώβρη με μαγιό αλλά και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποχαιρέτησε τον Οκτώβρη με μαγιό αλλά και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα
Instagram

Ποζάρει με το πιο ωραίο κούρεμα που είχε ποτέ και τα σχόλια ειπώθηκαν μεγάλες αλήθειες. 

Με ένα καρουζέλ φωτογραφιών το οποίο είχε ως λεζάντα τη λέξη που σημαίνει τα πάντα aka Life, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε αντίο στον Οκτώβρη του 2023. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μαζί με τα δύο της αγόρια, Μάξιμο και Κίμωνα, έκαναν τις δραστηριότητές τους ενώ μια βουτιά στη θάλασσα με τόσο άψογο καιρό ήταν η τέλεια επιλογή για να κλείσουν τον μήνα.

Στις υπέροχες λήψεις που θα δεις παρακάτω, η Κατερίνα παραμένει πιστή στις άφιλτρες λήψεις ενώ ως προς το beauty σκέλος αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ. Στα πλάνα που ακολουθούν, θα δεις και τους δύο μικρούς άντρες της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CzCSlorItLi/

Έχοντας υιοθετήσει το -so hot right now- καρέ κούρεμα, η Κατερίνα πόζαρε και με μπικίνι.

Untitled.png

Όπως ήταν λογικό, η ηθοποιός εισέπραξε άκρως κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της. Δες κάποια από αυτά:

Το σημαντικό μήνυμα της 25η Οκτωβρίου

Πριν από λίγες ημέρες, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Κατερίνα έστειλε το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης.

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού. Η πρόληψη σώζει ζωές 💕 Όλα τα έσοδα από την αγορά της μπλούζας θα διατεθούν στο μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού @almazois 🌺».

https://www.instagram.com/p/Cy4BcUho6c-/

Το λουλουδάκι

Στα μέσα του καλοκαιριού, η Κατερίνα Παπουτσάκη κυκλοφόρησε το 5ο κατά σειρά τραγούδι της. Μετά τη «Σκλάβα», την «Πεταλούδα» της, το «Αδέσποτο Σκυλί» και φυσικά την «Καλοκαιρία» της, η Κατερίνα συνάντησε για τρίτη φορά τη μουσική και τις λέξεις της Σεμέλης Παπαβασιλείου σε ένα τραγούδι ρετρό, γεμάτο τζαζ πινελιές.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως αυτό το διάστημα η ηθοποιός βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την παράσταση «Ευαγγελισμός ή αλλιώς το Μιούζικαλ» στο οποίο θα πρωταγωνιστεί από τον Νοέμβριο.

Οι αλλαγές στην εμφάνισή της

Πρόσφατα η ηθοποιός έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της τατουάζ - ήδη έχει στο σώμα της πολλά διακριτικά tattoo- ένα μικρό διαστημόπλοιο με αστέρια, το οποίο έκανε μαζί με την καλή της φίλη και συνάδελφο Λήδα Καπνά. Με αυτό τον τρόπο κι όπως έγραψε και στην λεζάντα της ανάρτησής της ήθελαν να δείξουν πως η αγάπη που έχει η μία στην άλλη φτάνει μέχρι το «φεγγάρι και πίσω».

https://www.instagram.com/p/CxnenSXIFDe/

Αυτή δεν ήταν όμως η μόνη αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού. Η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται πως αγαπάει πολύ και τα piercings, αφού έχει αρκετές «τρύπες» στα αυτιά, τις οποίες επιλέγει να κοσμεί συνήθως με ασημένια σκουλαρίκια - κρίκους σε διάφορα μεγέθη, αφού αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως γενικά προτιμάει αυτή την απόχρωση σε όλα τα κοσμήματα που επιλέγει.

https://www.instagram.com/p/CuKv09rogOl/

Η ίδια, λοιπόν πρόσθεσε άλλο ένα piercing στη «συλλογή» της αλλά αυτή την φορά στη μύτη της, ενισχύοντας τη rock διάθεση του χαρακτήρα της. Κι εκεί η ηθοποιός προτίμησε να βάλει ένα μικρό ασημένιο κρικάκι.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν φοβάται τις αλλαγές γι' αυτό πέρα από τα τατουάζ και τα piercings, θα δεις πως αρκετές φορές έχει επιλέξει να αλλάξει και τα μαλλιά της. Άλλωστε, αυτό πολλές φορές είναι απαραίτητο και για την δουλειά που κάνει λόγω των ρόλων της. Από μακριά καστανά μαλλιά σε κοντό καρέ, με αφέλειες ή χωρίς, η ηθοποιός είναι πάντα το ίδιο εντυπωσιακή.