«Ο καλύτερος γιατρός», έγραψαν στον Στέλιο Μανουσάκη και η Μαρία Ηλιάκη απλά καμαρώνει

«Ο καλύτερος γιατρός», έγραψαν στον Στέλιο Μανουσάκη και η Μαρία Ηλιάκη απλά καμαρώνει

Ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση για τον Στέλιο Μανουσάκη και η πιο θερμή του fan είναι η Μαρία Ηλιάκη φυσικά.

Ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Στέλιος Μανουσάκης, ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη και πατέραςτου παιδιού της. Ο μαιευτήρας- γυναικολόγος επέστρεψε μπροστά από το γυαλί, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο Mega, την οποία είχε επισκεφτεί και τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Μαρία καμαρώνει τον Στέλιο:

Εννοείται πως και αυτή την τηλεοπτική εμφάνιση του Μανουσάκη, καμάρωσε από πρωί η Μαρία Ηλιάκη κάνοντας τα σχετικά stories στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/Cy05j-HoiEz/

Ο Στέλιος άλλωστε έκανε και ένα σταθερό ποστ στο Instagram από αυτή την τηλεοπτική εμφάνιση και εννοείται πως ανάμεσα στα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν και εκείνο του Νικόλα Ράπτη, του πρώην συνεργάτη της Ηλιάκη την περασμένη σεζόν στο Μακεδονία tv, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά «Ο καλύτερος doc».

Στέλιος - Μαρία έρχεται και ο γάμος

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Ηλιάκη είχε αναφερθεί και πάλι στον γάμο με τον σύντροφο της λέγοντας χαρακτηριστικά «

Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο.Το κάναμε για κάποιους λόγους γραφειοκρατικούς και τυπικούς και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο.

Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα, λίγο ιδιαίτερο», αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη».

Η ξεχωριστή γωνιά στο σαλόνι της Μαρίας:

Μια νέα προσθήκη, ένα φωτιστικό που συναρμολόγησε μόνη της, μας έδειξε η Μαρία Ηλιάκη, προσθέτοντας φως στην γωνιά με τη μικρή βιβλιοθήκη και τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, μια γωνιά που η παρουσιάστρια φαίνεται πως αγαπά.

MARIASALONI.png

Γιατί η Μαρία επέλεξε τον Στέλιο:

«Ήρθε πολύ φυσιολογικά όλο αυτό. Πρώτον γιατί εκείνη την περίοδο δεν μου ταίριαζαν οι προτάσεις που μου είχαν γίνει και δεύτερον γιατί είχα ήδη αποφασίσει να δώσω προτεραιότητα στον Στέλιο. Και εφόσον εκείνος έπρεπε να είναι για τη δουλειά του στην Ελβετία, έπρεπε αρχικά να πηγαινοέρχομαι. Δεν στερήθηκα όμως κάτι, τα είχα ζυγίσει πολύ καλά μέσα μου. Απολάμβανα αυτό που ζούσα με τον Στέλιο όπως απόλαυσα πολύ και το διάστημα της εγκυμοσύνης μου στην Ελβετία, ήρεμα και απλά σε ένα χωριό. Δεν ζούσαμε σε σαλέ», είχε πει η Μαρία για τον Στέλιο και στο παρελθόν και είχε τονίσει:

Ο Στέλιος είναι ένας πολύ ήρεμος, συγκαταβατικός άνθρωπος. Καμιά φορά του λέω: «πονηρέψου λίγο με τους άλλους γύρω σου» και γελάμε. Ναι, έπαιξε ένα ρόλο και αυτό. Δεν συζητάμε για παράδειγμα ποτέ για τους άλλους. Είμαστε εγώ, αυτός και το σπίτι μας».

Μαρία Ηλιάκη: «Η μαμά μου ήθελε να είμαι ανεξάρτητη και θα το ήθελα κι εγώ αυτό για την κόρη μου»