Με ένα στόρι η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε το πείσμα και το ταλέντο της κόρης της Μελίνας

Το ταλέντο της Μελίνας στη ζωγραφική δεν κρύβεται.

Η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, έχουν δημιουργήσει την πιο όμορφη οικογένεια. Καθημερινά, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, μοιράζονται μαζί μας τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές μαζί με την κόρη τους την Μελίνα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Χατζίδου μέσα από τα stories, μας δείχνει την καθημερινότητά τους, στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Μελίνα. Έχουμε συνηθίσει τα σαββατοκύριακα τους να περιλαμβάνουν οικογενειακές στιγμές, ζωγραφιές και χειροτεχνίες. Μάλιστα, την εβδομάδα που ήταν το Halloween, η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την Μελίνα έφτιαξαν τις πιο όμορφες Halloween χειροτεχνίες στις οποίες ήταν εμφανές το ταλέντο της Μελίνας.

https://www.instagram.com/p/CyJZzbbtbsB/

Η πιο «γλυκιά» καλημέρα!

Αυτή τη φορά, η Ελένη ξύπνησε με την πιο «γλυκιά» καλημέρα! Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μέσα από ένα στόρι της στο Instagram μοιράστηκε με όλους εμάς τη ζωγραφιά που της έφτιαξε η Μελίνα, η οποία ξύπνησε νωρίτερα από τη μητέρα της για να της την ετοιμάσει. Η έκπληξη της Μελίνας, συγκίνησε την Ελένη Χατζίδου, καθώς σύμφωνα με τη μαμά της προσπαθούσε να ζωγραφίσει την πριγκίπισσα από εχθές το απόγευμα και επειδή ήταν κουρασμένη δεν μπορούσε να την τελειώσει.

395314058_175351542308659_2662691824784867443_n.jpg

Παρόλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω και με πείσμα και υπομονή τα κατάφερε! Κατάφερε, να τελειώσει τη ζωγραφιά της και με ένα πλατύ χαμόγελο να χαρίσει στη μαμά της την πιο «γλυκιά» καλημέρα. Το ταλέντο της Μελίνας για μία ακόμα φορά δεν κρύβεται.

https://www.instagram.com/reel/Cyte-YatreA/

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές τρυφερές στιγμές από την όμορφη οικογένεια της Ελένης Χατζίδου, του Ετεοκλή Παύλου και της γλυκιάς Μελίνας.