Taylor Swift: Το πρώτο δημόσιο φιλί με τον σύντροφό της και η αναφορά του στους στίχους

Όλο το στάδιο ζητωκραύγαζε στο πανέμορφο ζευγάρι.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε την αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια, να πηγαίνει συνεχώς στα γήπεδα για να παρακολουθεί και να εμψυχώνει τον αγαπημένο της Travis Kelce. Η αλήθεια είναι πώς η σχέση της Taylor Swift και του Travis Kelce βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όλων είναι ότι διατηρούσαν και οι δύο τη σχέση τους σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σε κοινές τους εμφανίσεις, η γλώσσα του σώματος είναι αυτή που προδίδει όλα αυτά τα οποία οι ίδιοι δεν μπορούν να δείξουν σε όλους εμάς. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι υπάρχει στοργή και η αγάπη μεταξύ τους, η οποία φαίνεται σε κάθε εμφάνιση του νεαρού ζευγαριού.

Το πρώτο δημόσιο φιλί

Κι όμως, το πρώτο δημόσιο φιλί δεν άργησε. Συγκεκριμένα, η Taylor Swift κάνει περιοδεία στην Αργεντινή και ο αγαπημένος της Travis, ταξίδεψε για να την δει. Το Σάββατο, λοιπόν, στις 11 Νοεμβρίου, στο Μπουένος Άιρες η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Travis. Όλα ξεκίνησαν από την αλλαγή του στίχου, του τραγουδιού Karma, που ερμήνευε η Taylor. Οι αρχικοί στίχοι του τραγουδιού είναι «Karma is the guy on the screen coming straight home to me», ενώ η Taylor τραγούδησε, «Karma is the guy on the Chiefs coming straight home to me», κάνοντας αναφορά στην ιδιότητά που έχει ο Travis Kelce, ως αθλητή.

https://www.instagram.com/reel/CziACprOQtc/

Ο Travis, κατάλαβε αμέσως το νόημα των στίχων με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κρύψει την χαρά και τον ενθουσιασμό του. Οι στίχοι όμως δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους φανς καθώς όλο το στάδιο ζητωκραύγαζε για την γλυκιά αναφορά της Taylor προς τον αγαπημένο φίλο της . Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η έκπληξη τη βραδιάς. Αφού ολοκλήρωσε η ποπ τραγουδίστρια την παράστασή της, έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Travis και μπροστά σε όλους του έδωσε το πιο γλυκό και τρυφερό φιλί. Η εμφάνιση της Taylor ήταν για μία ακόμα φορά απαστράπτουσα. Το μπλε, αστραφτερό μίνι φόρεμα που επέλεξε σε συνδυασμό με τις ψηλές μπότες με γκλίτερ, την έκαναν να ξεχωρίζει από μακριά. Και οι δύο μαζί είναι ένα πανέμορφο ζευγάρι!

https://www.instagram.com/p/CyvXOjeswkV/

Στη συνέχεια, το twitter αποθέωσε για άλλη μία φορά την τρυφερή αυτή στιγμή του ζευγαριού. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery...