Συναυλία στην οθόνη του σινεμά; Κακή ιδέα αλλά η Taylor Swift την έκανε να μοιάζει ιδανική

Τζένη Ντεμιράι
Συναυλία στην οθόνη του σινεμά; Κακή ιδέα αλλά η Taylor Swift την έκανε να μοιάζει ιδανική

Πάρτι στις κινηματογραφικές αίθουσες; Η ταινία από την περιοδεία της Taylor Swift «The Eras Tour» ξέρει να το κάνει πράξη!

«Η ιδέα να κινηματογραφηθεί μια συναυλία είναι μια κακή ιδέα», δήλωσε στους New York Times ο Jonas Akerlund, σκηνοθέτης ταινιών και μουσικών βίντεο, ωστόσο το «The Eras Tour», η ταινία για την παγκόσμια περιοδεία της Taylor Swift, έχει ήδη σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων, ξεπερνώντας τα 26 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, ειδικοί του κλάδου θεωρούν ότι η ταινία θα καταφέρει να φτάσει σε πωλήσεις εισιτηρίων την ταινία «Barbie», η οποία έχει εισπράξει πάνω από 1,3 δις. δολάρια μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Akerlund, ο οποίος γύρισε τις ταινίες συναυλιών «On the Run Tour: Beyoncé and Jay-Z Live» και «Taylor Swift: The 1989 World Tour Live»: «Ποτέ, μα ποτέ δεν θα είναι τόσο καλή όσο η ζωντανή εμπειρία. Είναι ουσιαστικά σαν να προσπαθείς να κινηματογραφήσεις πυροτεχνήματα - όλοι γνωρίζουν ότι το να το βλέπεις ζωντανά δεν είναι το ίδιο με το να το βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασης».

Γιατί, λοιπόν, να θες να δεις μία συναυλία στο σινεμά;

Το πολυαναμενόμενο concert film «Taylor Swift: The Eras Tour» μεταφέρει το κοινό στο πρώτο, αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας της Taylor Swift, το οποίο είχε κεντρίσει την προσοχή το περασμένο καλοκαίρι, όχι μόνο στην Αμερική αλλά παγκοσμίως, αφού την ίδια περίοδο γινόταν διαδικτυακή «μάχη» στην Ευρώπη για την απόκτηση ενός εισιτηρίου για το Eras Tour που θα φτάσει στη Γηραιά Ήπειρο το 2024.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles, όπου βρέθηκε η Taylor Swift, στις 11 Οκτωβρίου είπε απευθυνόμενη στους θαυμαστές της «Θα διαπιστώσετε ότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές σε αυτή την ταινία και αυτό ήταν που την έκανε μαγική, αυτό ήταν που την έκανε να διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει στη ζωή μου», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν έχει νιώσει ποτέ έτσι ξανά».

https://www.instagram.com/p/CyRxFyrPTa5/

Γίνονται πράγματι οι fans πρωταγωνιστές αυτής της ταινίας; Και αποτελεί αυτό λόγο να πειστείς να κλείσεις εισιτήριο στο σινεμά για το Eras Tour;

Η απάντηση έρχεται από τις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες

Η ταινία έφτασε στην Ελλάδα στις 12 Οκτωβρίου και από εκείνη την ημέρα το TikTok έχει γεμίσει με βιντεάκια που κάνουν ξεκάθαρο ότι η διασκέδαση και το αίσθημα σύνδεσης με άλλους fans αποτελούν δύο καλούς λόγους για να θέλει κάποιος να δει αυτή την ταινία.

Στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί, οι θεατές που βρίσκονται εντός της κινηματογραφικής αίθουσας είναι όρθιοι, χορεύουν και τραγουδούν δυνατά, σαν να έχουν μπροστά τους της Taylor και να βρίσκονται σε VIP θέσεις ή και σε ένα μεγάλο πάρτι!

Μπορεί αυτό να μην συγκρίνεται με το αίσθημα παρακολούθησης μίας πραγματικής συναυλίας αλλά σίγουρα αποτελεί έναν πρωτότυπο τρόπο να διασκεδάσεις και σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο!

Άλλωστε, πόσες φορές είχες την ευκαιρία να χορέψεις και να τραγουδήσεις μέσα στον κινηματογράφο;

Τέσσερα μαθήματα ζωής από φράσεις της Taylor Swift θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο