Η Μυρτώ Αλικάκη είναι πιο ξανθιά από ποτέ και της πηγαίνει πολύ

Συγκεκριμένα, τα μαλλιά της φαίνονται ελαφρώς πιο ανοιχτά, με ανοιχτούς τόνους όπως το καφέ ανοιχτό και το ζεστό χρώμα της καραμέλας να κάνουν τις άκρες των μαλλιών να φαίνονται λες και έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο.

Η Mυρτώ Αλικάκη πέρα από τις επαγγελματικές της επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, είναι μία γυναίκα που εμπνέει για το στιλ και την προσωπικότητά της. Παλιότερα, έχουμε δει την Μυρτώ να πειραματίζεται με την εμφάνισή της και να δοκιμάζει έντονα χρώματα στα μαλλιά, όπως ginger, balayage τα οποία υποστήριζε πάντα στην εμφάνισή της με τον καλύτερο τρόπο.

122786231_2820804658176768_3386741674394572323_n.jpg

@myrtoalikaki_official

Τα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο hairstyle, το οποίο της πηγαίνει πολύ. Τα μαλλιά της είναι μακριά, ενώ οι αφέλειες είναι μία χαρακτηριστική πινελιά στο κούρεμά της. Η απόχρωση των μαλλιών της είναι σκούρα καστανή, η οποία ταιριάζει τέλεια με το χρώμα των ματιών, αλλά και της επιδερμίδας της.

https://www.instagram.com/p/Cy_jpYsIhTM/

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα έχουμε παρατηρήσει ότι η Μυρτώ Αλικάκη, φαίνεται πώς έχει αρχίσει σιγά σιγά να κάνει στροφή προς το ξανθό. Συγκεκριμένα, τα μαλλιά της φαίνονται ελαφρώς πιο ανοιχτά, με ανοιχτούς τόνους όπως το καφέ ανοιχτό και το ζεστό χρώμα της καραμέλας να κάνουν τις άκρες των μαλλιών να φαίνονται λες και έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο.

Οι αφέλειες ταιριάζουν γάντι με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και δεν μπορούμε να φανταστούμε την Μυρτώ χωρίς αυτές. Παρόλα αυτά, μία πιο ανοιχτή απόχρωση από το καστανό χρώμα που την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια είναι μία όμορφη αλλαγή που της πηγαίνει πολύ.

Extra tip: Οι αφέλειες είναι μία αλλαγή που θα φρεσκάρει το κούρεμά σου χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου. Επιπλέον, αν σου αρέσουν οι ponytails και οι περίτεχνοι κότσοι, ο συνδυασμός με τις αφέλειες θα είναι super hot!

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις το νέο look που υιοθέτησε η Mυρτώ Αλικάκη.