Μυρτώ Αλικάκη - Νικόλας Κωστής: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού και η συνεργασία τους σε ταινία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μυρτώ Αλικάκη - Νικόλας Κωστής: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού και η συνεργασία τους σε ταινία
NDP Photo Agency

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο σύντροφός της Νικόλας Κωστής πέρα από την πρώτη κοινή τους εμφάνιση είναι πολύ χαρούμενοι και για τη διάκριση της νέας μικρού μήκους ταινία τους.

H Mυρτώ Αλικάκη πέρα από τις επαγγελματικές της επιτυχίες - την περσινή σεζόν με τη συμμετοχή της στο Μαύρο Ρόδο και φέτος με τη συνέχεια της θεατρικής παράστασης «Οι Τέλειοι Ξένοι» - τους τελευταίους μήνες διανύει και μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Ο νέος έρωτας της Μυρτώς Αλικάκη είχε προδώσει τη σχέση στο Instagram πριν 5 μήνες

Ήδη από το καλοκαίρι είχαμε δει να δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram πολλές φωτογραφίες της με ένα κοινό tag, αυτό του σκηνοθέτη και φωτογράφου Νικόλα Κωστή, ενημερώνοντας τους followers της πως γι' αυτά τα κλικ «ευθυνόταν» εκείνος.

«Στιγμές ηλιοβασίλεμα #sunset #summer #sea #bythesea κλικ Νικόλας Κωστής» είχε γράψει σε αυτή της την ανάρτηση η ηθοποιός τον Ιούλιο.

https://www.instagram.com/p/CupN3YSo5Mi/

Η πρώτη κοινή εμφάνιση

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, ούτε είχαν δημοσιεύσει κάτι στα social media τους - πέρα τα tags στις φωτογραφίες της Μυρτώς Αλικάκη και κάποια σχόλια με emoji σε σχήμα καρδιάς που αντάλλασσαν κάτω από επαγγελματικής φύσεως αναρτήσεις.

Παρ' όλα αυτά στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Απλή Μετάβαση», η Μυρτώ Αλικάκη και ο Νικόλας Κωστής έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση δείχνοντας πως «love is in the air».

1013_MIRTO_ALIKAKI_30102023.jpg

Η συνεργασία τους μόλις κυκλοφόρησε

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Νικόλας Κωστής εργάζονται και οι δύο στον χώρο του θεάματος. Tον Μάρτιο ήταν και η πρώτη συνεργασία τους, όταν εκείνος σκηνοθέτησε τη Μυρτώ Αλικάκη στο νέο του δημιούργημα την ταινία μικρού μήκους «Solitaire».

Η ταινία τους μάλιστα, όπως είδαμε και από το προφίλ του ίδιου στο Instagram έγινε δεκτή και στο Miami Short Festival. Όπως ήταν φυσικό η Μυρτώ Αλικάκη έδειξε τον ενθουσιασμό της στα σχόλια για την επιτυχία τους.

Παράλληλα, ο Νικόλας Κωστής είχε σκηνοθετήσει και το βίντεοκλιπ του Γιώργου Χανιωτάκη των Emigre για το τραγούδι «Τα Πάντα Αλλάζουν» το οποίο κυκλοφόρησε στις 30 Οκτωβρίου και στο οποίο συμμετέχει ενεργά και η ηθοποιός.

Πάντως η Μυρτώ Αλικάκη είχε πει σε συνέντευξή της το 2018 σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Πες ότι εμφανίζεται κάποιος που είναι πολύ ωραίος, και αγαπάει τα παιδιά και τον Πέτρο και έχει και μια περιουσία ο άνθρωπος που θέλει να μου αφήσει. Ε, τότε μπορεί και να παντρευτώ, δεν ξέρω. Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά, εκτός από πρακτικούς λόγους».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTOS