Η Ελένη Ράντου γιόρτασε σε κλίμα συγκίνησης τα γενέθλιά της και μία ξεχωριστή έκπληξη την περίμενε

Η Ελένη Ράντου γιόρτασε σε κλίμα συγκίνησης τα γενέθλιά της και μία ξεχωριστή έκπληξη την περίμενε

«Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, η ζωή είναι πάντα ένα πάρτυ» και η Ελένη Ράντου το απέδειξε στα γενέθλιά της.

Τα γενέθλια της γιόρτασε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου η Ελένη Ράντου στο θέατρο Διάνα και θέλησε να μοιραστεί μερικές από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο αναλυτικά, η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Το πάρτυ της Ζωής μου» ανέβασε στο Facebook δυο φωτογραφίες και ένα βίντεο από τη χθεσινή εμφάνιση στο θέατρο, θέλοντας να μας δείξει την υπέροχη τούρτα που της είχαν ετοιμάσει οι αγαπημένοι της συνεργάτες αλλά και την μαγική στιγμή που όλο το θέατρο της τραγούδησε για τα γενέθλιά της.

Μία υπέροχη έκπληξη στο θέατρο Διάνα

Συγκεκριμένα, η τούρτα ήταν εμπνευσμένη από την παράσταση, με την οποία η ίδια αισθάνεται μεγάλη σύνδεση, δεδομένου ότι αποτελεί δικό της κείμενο. Στην περιγραφή της πρώτης της ανάρτησης έγραψε:

«Κάποιος γιορτάζει που να ξέρω που να θυμάμαι τι να πω..Κάποιος γιορτάζει μα το βρήκα. Είμαι εγώ», έγραψε η ηθοποιός που έκλεισε 58 χρόνια ζωής.

rantou-tourta.jpg

Για το «Πάρτυ της Ζωής μου» η Ελένη Ράντου έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη της:

«Ένιωθα πως δεν άξιζε να ανέβω στη σκηνή για κανέναν άλλο λόγο. Χρειαζόμουν κάτι που να έχει μια ανατριχιαστική σχέση με την αλήθεια, να με αφορά τόσο πολύ ώστε να βρίσκω λόγο να φτάνω εδώ, κάθε μέρα. Ήταν ένα υπαρξιακό αίτημα».

Η τούρτα ήταν σε μπλε και μαύρο χρώμα, θυμίζοντας διαμέρισμα και στο μπροστινό μέρος αναγραφόταν το όνομα της αλλά και ο τίτλος της παράστασης. Το πάνω μέρος της τούρτας ήταν διακοσμημένο με ένα ομοίωμα της Ράντου δίπλα στο οποίο ήταν τοποθετημένος ένας καλόγερος και μία βαλίτσα.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε και ένα βίντεο, από το τέλος της παράστασης, όταν χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό και τους είπε «σήμερα έχω γενέθλια». Τότε, τα χειροκροτήματα έγιναν ακόμα πιο θερμά και η ίδια έμοιαζε συγκινημένη.

Στη συνέχεια, όσοι βρίσκονταν εκεί, μαζι με τους συνεργατες της, τραγούδησαν το «χρόνια πολλά», φέρνοντας παράλληλα στη σκηνή την τούρτα που αναφέραμε προηγουμένως.

Όταν η ηθοποιός είδε την τούρτα γέλασε και παρέμεινε σε κλίμα συγκίνησης.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γαμήλια τούρτα και κείμενο

Έπειτα, ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία με την τούρτα και τους συνεργάτες της γράφοντας «Σαν τη τουρτα μας τιποτα!!!».

Η σχέση της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου εδώ και 30 χρόνια έχει ένα μυστικό

Οι εκπλήξεις, όμως δεν τελείωσαν εκεί για την Ελένη Ράντου, αφού η νύχτα συνεχίστηκε με φίλους και τον αγάπημένο της σύζυγο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος της τραγούδησε το «χρόνια πολλά» μαζί με όλη την παρέα τους.

Η Ελένη Ράντου αναδημοσίευσε ένα βίντεο από την όμορφη στιγμή στον λογαριασμό της στο Instagram.

3 φορές που η Ελένη Ράντου μας συγκίνησε

Μπορεί το βράδυ της Κυριακής η Ελένη Ράντου να ένιωσε συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη μας έχει κάνει όλους να συγκινηθούμε και να την αγαπήσουμε λίγο παραπάνω.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η αγαπημένη ηθοποιός είχε αναφερθεί στη μητέρα της που έχει άνοια και στο πως αισθάνεται με τις επαναλήψεις «Κωνσταντίνου και Ελένης» λέγοντας: «Εμένα με συγκινεί, γιατί η μητέρα μου- που έχει άνοια- εκεί με γνωρίζει πιο πολύ».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το καλοκαίρι, μάλιστα, ανήρτησε μία φωτογραφία με τη μητέρα της από το νοσοκομείο, γράφοντας «Μέσα σε όλο το μαύρο τοπίο των ημερών, βγήκε λιακάδα. Ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που την έφεραν πίσω. Η αγάπη και η φροντίδα ανασταίνει. Σε όλους όσους βοήθησαν και βοηθάνε ένα μεγάλο Ευχαριστώ»!!

Σε άλλη συνέντευξη, που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 είχε δηλώσει για την άνοια «Το να φροντίζεις έναν άνθρωπο με άνοια είναι σα να ζεις ένα θρίλερ καθημερινά, με την ένταση που δεν ξέρεις πότε θα σου κοπεί η ανάσα. Τρομακτική ασθένεια, συμβαίνει πια σε πολύ κόσμο, δεν υπάρχει καμία πρόοδος της επιστήμης πάνω σε αυτό, σηκώνουν όλοι τα χέρια ψηλά, είσαι αβοήθητος και είσαι αβοήθητος και από οποιαδήποτε έρευνα, δεν υπάρχει καν χώρος να υποδεχτεί αυτά τα άτομα».