Για την Βίβιαν Κοντομάρη «πρώτος απ' όλους» έρχεται ο γιος της και οι στιγμές που περνούν μαζί

Γεωργία Βλαχοπούλου
Για την Βίβιαν Κοντομάρη «πρώτος απ' όλους» έρχεται ο γιος της και οι στιγμές που περνούν μαζί

Ο έρωτας της ηθοποιού με τον συνθέτη Σταύρο Τσουμάνη και η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή της.

Μπορεί ο αδερφός της, ο Θεμιστοκλής, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μην είχε αποδεχθεί αρχικά πως έγινε ηθοποιός και να το έκανε αφού την είδε να πρωταγωνιστεί στο θέατρο, όμως η Βίβιαν Κοντομάρη έχει αγαπηθεί πολύ για τους ρόλους της και ιδιαίτερα γι' αυτόν της Μπέλλας Χαμπέα, στην επιτυχημένη σειρά «Το Σόι σου». Βέβαια, αυτή τη σεζόν την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Σοφίας στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς».

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον συνθέτη και η λατρεία που έχει στον γιο της

«Πρώτος» στην ζωή της βέβαια, είναι ο 12χρονος γιος της ο Γιώργος, με τον οποίο μάλιστα είχαν παίξει και μαζί σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Έρωτας με διαφορά». Όπως ανέφερε η ηθοποιός στην συνέντευξη που έδωσε στο The 2night show εκείνος της ζήτησε να πάει μαζί της σε ένα από τα γυρίσματα και μάλιστα να παίξει κιόλας. Άλλωστε, εκείνος έχει ήδη κάνει και μεταγλώττιση, όπως ανέφερε η Βίβιαν Κοντομάρη. Σύμφωνα, λοιπόν με το σενάριο της σειράς, τα παιδιά της πρωταγωνίστριας της (σ.σ την υποδυόταν η Φαίη Ξυλά) έκαναν ένα πάρτι στο σπίτι τους κι έτσι ο γιος της ηθοποιού, ήταν ένα από τα παιδιά που ήταν «καλεσμένα» σε αυτό.

Μπορεί ο Γιώργος να πέρασε εξαιρετικά σε εκείνο το γύρισμα - σε σημείο που πρότεινε στη μαμά του να αλλάξουν θέσεις και να πηγαίνει εκείνη στο σχολείο αντί γι' αυτόν - όμως η Βίβιαν Κοντομάρη, όσον αφορά το πώς θα αντιδρούσε αν ο γιος της της έλεγε πως θέλει να γίνει ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια λέγοντας στο The 2night show: «Θα έχω τεράστια ανασφάλεια αν μου πει κάτι τέτοιο. Μέσα μου το απεύχομαι, όμως δεν έχω δικαίωμα και δεν θα τον σταματήσω. Αλλά θα πρέπει να με πείσει κι αυτός, να το αγαπάει με πάθος, να μην μπορεί αλλιώς...».

1700235234082-155576222-ant1tv_1699905628_3235365360038196524_244732918.jpg

Όσον αφορά τον γάμο της με τον Σταύρο Τσουμάνη, αυτός είναι η τρανή απόδειξη πως ο γάμος τελικά δεν είναι απαραίτητο να «σκοτώνει» τον έρωτα. Οι δυο τους έχουν φροντίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φωτα της δημοσιότητας, ωστόσο όπως λέει ο σοφός λαός «ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» και γι' αυτό αν και η ίδια δεν έχει στο Instagram της κοινές τους φωτογραφίες, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθαντίσει σε τρυφερές στιγμές λίγα χρόνια πριν σε βραδινή τους έξοδο.

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο για ένα δεύτερο παιδί η Βίβιαν Κοντομάρη είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2021: «Και εγώ και ο άντρας μου, είμαστε καλλιτέχνες, αλλά δεν είχαμε κάτι σίγουρο επαγγελματικά, δεν υπήρχε σταθερότητα και το να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, δεν είναι κάτι απλό, ούτε και εύκολο. Το αφήσαμε λοιπόν ως σκέψη και, τελικά, ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Όταν μπαίνει τρίτο μέλος στην οικογένεια, πρέπει να προσπαθείς όλο και πιο πολύ. Γίνονται μεγαλύτερες οι χαρές, αλλά και οι δυσκολίες. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε κοινό ελεύθερο χρόνο – σχεδόν καθόλου. Προσπαθήσαμε να το βάλουμε σε προτεραιότητα, δεν το αφήνουμε. Όταν πεις «εντάξει μωρέ, δε βρεθήκαμε σήμερα, θα βρεθούμε αύριο!», δείχνεις ότι το θεωρείς δεδομένο κι αυτό είναι λάθος. Οι σχέσεις θέλουν πολλή δουλειά».

Oι μοναδικές στιγμές με τον γιο της

Για εκείνη βέβαια, οι στιγμές που περνάει με τον γιο της είναι ανεκτίμητης αξίας, όπως θα δεις και απ' όσα στιγμιότυπα έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της από την καθημερινότητά τους και για εκείνον όπως ανέφερε στην συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν καλή μητέρα.