Η Zahara Jolie-Pitt έγινε μέλος της αδερφότητας Άλφα Κάπα Άλφα στο Spelman: Το απίθανο βίντεο

Πατούλια Κατερίνα
Η Zahara Jolie-Pitt έγινε μέλος της αδερφότητας Άλφα Κάπα Άλφα στο Spelman: Το απίθανο βίντεο
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Η Zahara Jolie-Pitt κοντεύει τα 19 και είναι μια άλλη!

Κανονικά συνεχίζει τις σπουδές της στο Κολέγιο Spelman η κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Zahara και μετά τον πρώτο χρόνο σπουδών, η νεαρή κοπέλα που στις αρχές Ιανουαρίου θα γίνει 19 ετών μπήκε και στην πρώτη της αδελφότητα στο ιστορικό κολέγιο, την Άλφα Κάπα Άλφα.

Η Zahara πλησιάζει τα 19 και φάνηκε ο πραγματικός της χαρακτήρας

«Είναι τιμή ένα μέλος της οικογένειάς μου να είναι ένα Spelman κορίτσι», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Angelina το 2022, λίγο πριν η Zahara ξεκινήσει τις σπουδές της εκεί.

https://www.instagram.com/reel/CzsJpzar3s1/

Η γεμάτη εκφραστικότητα Zahara, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram φαίνεται να έχει αποκτήσει έναν πιο εξωστρεφή χαρακτήρα στο Κολέγιο, μακριά από τα φλας πια των παπαράτσι.

«To όνομά μου είναι Zahara Marley Jolie, έρχομαι από το Golden State στην πόλη που είναι γεμάτη αγγέλους», ακούγεται να λέει η Jolie.

Το Κολέγιο Spelman και η ιστορία του

Το Spelman College, είναι πρωτοπόρο στην εκπαίδευση γυναικών αφρικανικής καταγωγής, είναι αφιερωμένο στην ακαδημαϊκή αριστεία στις φιλελεύθερες τέχνες και επιστήμες και στην πνευματική, δημιουργική, ηθική και ηγετική ανάπτυξη των μαθητών του. Μέσω διαφορετικών τρόπων μάθησης, το Spelman ωθεί τους μαθητές του να ασχοληθούν με τους πολλούς πολιτισμούς του κόσμου και εμπνέει μια δέσμευση για θετική κοινωνική αλλαγή.

Πέρσι, η Angelina είχε επισκεφτεί την κόρη της στο Κολέγιο και όσοι είδαν από κοντά τη Jolie δεν σταματούσαν να κάνουν posts στο Twitter, με έναν fans να λέει πως η Jolie είναι υπόδειγμα υποστηρικτικής μητέρας.

«H Angelina Jolie απλά περπατούσε χαλαρά με την κόρη της στο πανεπιστήμιο Spelman κατά τη διάρκεια του Homecoming. Εγώ έκανα κοινωνική εργασία γι' αυτό έμοιαζα με ένα ντροπιαστικό χάλι», έγραψε η φοιτήτρια που ανήρτησε τη φωτογραφία μαζί με τη χολιγουντιανή σταρ και την κόρη της.

Η Angelina είχε συνοδεύσει και το 2021 τον γιο της Maddox στο πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ.

https://www.instagram.com/p/Cgrw32FuiUN/

Από την πλευρά του, ο Brad Pitt είχε μιλήσει με τα πιο γλυκά λόγια για την κόρη του Zahara τονίζοντας:

«Είναι τόσο έξυπνη. Θα ανθίσει ακόμη περισσότερο στο κολέγιο. Είναι μια συναρπαστική και όμορφη στιγμή για να βρει τον δικό της δρόμο και να κυνηγήσει τα ενδιαφέροντά της. Είμαι τόσο περήφανος».

Η Angelina Jolie εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Zahara και έκανε ό,τι κάθε μαμά θα έκανε