Η Angelina Jolie εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Zahara και έκανε ό,τι κάθε μαμά θα έκανε

Πατούλια Κατερίνα
Η Angelina Jolie εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Zahara και έκανε ό,τι κάθε μαμά θα έκανε

Angelina και Zahara ένωσαν τις δυνάμεις τους και οι fans της Jolie μέσα στο πανεπιστήμιο δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Ο πιο σημαντικός ρόλος στη ζωή της Angelina Jolie είναι σίγουρα εκείνος της μητέρας. Τον ρόλο αυτό τίμησε όπως θα έκανε κάθε μαμά, η 47χρονη ηθοποιός μέσα στο Σαββατοκύριακο όταν και βρέθηκε στο Κολλέγιο Spelman όπου φοιτά η κόρη της Zahara Jolie Pitt.

Η Angelina στο Κολέγιο Spelman

Η Angelina όχι μόνο πέρασε στιγμές χαλάρωσης με τη Zahara αλλά πόζαρε γεμάτη χαρά με όλο τον κόσμο που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί της ή και να την φωτογραφήσει.

Το Σαββατοκύριακο ήταν ανοιχτό για τους γονείς που ήθελαν να επισκεφτούν το Κολέγιο στο οποίο είναι φοιτητές τα παιδιά τους και το ίδιο έκανε και η Angelina, η οποία δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της όταν πριν δύο μήνες άφησε εκεί την κόρη της.

Όσοι είδαν από κοντά τη Jolie δεν σταματούσαν να κάνουν posts στο Twitter, με έναν fans να λέει πως η Jolie είναι υπόδειγμα υποστηρικτικής μητέρας. Η Jolie δεν είχε κρύβει τον ενθουσιασμό της για το πανεπιστήμιο στο οποία θα βρεθεί η κόρη της τα επόμενα τέσσερα χρόνια ενώ η Angelina είχε συνοδεύσει πέρσι και τον γιο της Maddox στο πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ. Ο γιος της Jolie, ο 18χρονος Pax αποφοίτησε από το Λύκειο το 2021 , η Shiloh είναι 16 ετών και τα δίδυμα Knox και Vivienne μόλις 14 και πηγαίνουν ακόμα σχολείο.

Το Spelman College, είναι πρωτοπόρο στην εκπαίδευση γυναικών αφρικανικής καταγωγής, είναι αφιερωμένο στην ακαδημαϊκή αριστεία στις φιλελεύθερες τέχνες και επιστήμες και στην πνευματική, δημιουργική, ηθική και ηγετική ανάπτυξη των μαθητών του. Μέσω διαφορετικών τρόπων μάθησης, το Spelman ωθεί τους μαθητές του να ασχοληθούν με τους πολλούς πολιτισμούς του κόσμου και εμπνέει μια δέσμευση για θετική κοινωνική αλλαγή.

Η Zahara υιοθετήθηκε από την Angelina το 2005 όταν ήταν μόλις 6 μηνών, ενώ λίγους μήνες μετά ήρθε στον κόσμο το πρώτο βιολογικό παιδί της ηθοποιού και του Brad, η Shiloh! Τα δύο κορίτσια μεγάλωσαν σαν δίδυμες, κάτι που έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον δεσμό τους. Εκτός βέβαια από την ηλικία, μοιράζονται και… καταγωγή από την αφρικανική ήπειρο, μιας και η Zahara κατάγεται από την Αιθιοπία ενώ η Shiloh γεννήθηκε στη Ναμίμπια, έπειτα από κοινή απόφαση των διάσημων γονιών της.

https://www.instagram.com/p/CTXYflcrjLZ

«Τα παιδιά μου είναι υπέροχοι άνθρωποι»

Η βραβευμένη με Oscar Jolie μίλησε για τον 21χρονο Maddox, τον 18χρονο Pax, την 17χρονη Zahara, την 16χρονη Shiloh και τα 14χρονα σήμερα δίδυμα Vivienne και Knox.

«Είναι υπέροχοι άνθρωποι και επειδή είναι τόσοι πολλοί, ο ένας έχει την δική του ξεχωριστή επιρροή στον άλλο. Δεν είναι ότι εγώ είμαι αφεντικό Είμαι πολύ ειλικρινής με τα παιδιά μου, είμαι ανθρώπινη με τα παιδιά μου».

«Δεν είμαι τέλειος γονιός με κανένα τρόπο»

Δεν είναι τέλεια μαμά είπε η Jolie για να συμπληρώσει:

«Κάθε μέρα καταλαβαίνω ακόμα πιο πολύ τι κάνω λάθος, και είμαι σκληρή με τον εαυτό μου γιατί συχνά αναρωτιέμαι αν κάνω το σωστό και αν λέω το σωστό πράγμα. Τα παιδιά μου έχουν κάνει τόσα πολλά πράγματα από αγάπη, η καλοσύνη των παιδιών μου είναι επουλωτική για μένα».