Η Ράνια Τζίμα είναι μία συνειδητοποιημένη μαμά που δείχνει στην κόρη της πώς να αγαπά τον εαυτό της

Η Ράνια Τζίμα είναι μία συνειδητοποιημένη μαμά που δείχνει στην κόρη της πώς να αγαπά τον εαυτό της

Και εμείς μόλις εκτιμήσαμε ακόμα παραπάνω την Ράνια Τζίμα γιατί μας θύμισε πόσο υπέροχο είναι να αγαπάμε πολύ τα παιδιά αλλά να αγαπάμε πολύ και τον εαυτό μας.

Στην εκπομπή «Όλα για την ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, η οποία μίλησε για το στρες, τα αυτοάνοσα νοσήματα που μπορούν να εκδηλωθούν όταν κάποιος ακολουθεί ένα αγχωτικό lifestyle αλλά και για τον ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο που περνάμε με τα παιδιά μας.

«Πιστεύω ότι η τέλεια μητέρα δεν υπάρχει», ξεκίνησε να λέει αναφερόμενη στη σχέση γονιού-παιδιού.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όποια από μας προσπαθεί να είναι τέλεια είναι waste of time (χάσιμο χρόνου). Οι τύψεις δεν βοηθάνε σε κάτι. Και οι δικές μας μαμάδες είχαν κάποια ελλείμματα, και οι δικές μας μαμάδες κάναν κάποια λάθη. Εμείς θα κάνουμε κάποια άλλα. Λέω στον εαυτό μου και ελπίζω ότι δεν έχω άδικο, ότι μπορεί η Ελένη να μη με έχει εκεί στο σχόλασμα κάθε μέρα, αλλά βλέπει τη μαμά της να προσπαθεί για κάτι που αγαπάει πολύ. Βλέπει επίσης μία οικογένεια όπου δύο άνθρωποι προσπαθούν για αυτήν. Νομίζω ότι αυτά είναι χρήσιμες αποσκευές για το μέλλον της. Άρα, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις».

«Το αξίζεις γιατί είσαι Θεάρα και μεταφορικά & κυριολεκτικά» είπαν στη νέα ανάρτηση της Ράνιας Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει στην 7χρονη κόρη της για τη δουλειά της, λέγοντάς της ότι την κάνει επειδή είναι ένα επάγγελμα που αγαπάει πολύ, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο βάση στις επιθυμίες που δεν πρέπει να εγκαταλείπονται και δείχνοντας στην κόρη της ότι είναι υπέροχο να κάνεις μία δουλειά που αγαπάς και δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις τύψεις για αυτό.

Της δείχνει με αυτόν τον τρόπο, επίσης, ότι είναι υγιές μία μητέρα να κάνει πράγματα για τον εαυτό της, γιατί αυτό διδάσκει στο παιδί στο μέλλον να μην ξεχνά κι εκείνο να κάνει πράγματα για τον δικό του εαυτό, προσέχοντάς τον, αγαπώντας τον και δίνοντας του την ευκαιρία να μην νιώθει την ανάγκη να είναι τέλειο.

Κάπως έτσι, η Ράνια κέρδισε τον τίτλο της «συνειδητοποιημένης μαμάς» από τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αλλά και από όλες εμάς που ξέρουμε ότι οι ανάγκες μίας γυναίκας δεν σταματούν όταν φέρνει στον κόσμο τα παιδιά της.

Η Ράνια Τζίμα πέρα από μία προσγειωμένη μητέρα και ένας άνθρωπος που αγαπά τη δουλειά του είναι και μία πολύ κομψή γυναίκα, γεγονός που το απέδειξε και με το outfit που επέλεξε να φορέσει στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».

Επιλέγοντας το πιο σικ χρώμα, φόρεσε ένα total black outfit, του οποίου οι υφές ταίριαζαν αρμονικά και η Ράνια έδειχνε να το υποστηρίζει τέλεια.

Stigmiotypo-o8onhs-2023-11-18-122907.png

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι, μία λεπτή πλεκτή μπλούζα σε στυλ ζακέτας με μία ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι μαύρα mules με χρυσές λεπτομέρειες. Το μακιγιάζ της ήταν ανάλαφρο και τα μαλλιά της με χωρίστρα στο πλάι και ελαφρώς πιο σκούρα από ότι συνήθως.