Η Ιωάννα Μαλέσκου κατακτά και το Tik Tok με ονειρεμένο γιορτινό σκηνικό

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατακτά και το Tik Tok με ονειρεμένο γιορτινό σκηνικό

Πρωταγωνίστρια στο πρώτο βίντεο της Μαλέσκου στο Tik Tok είναι φυσικά η κόρη της.

Στις 5 Μαΐου 2023 η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της.

Και μπορεί οι έξι μήνες αυτοί να κυλούν με κάμποσες αλλαγές αλλά η πάλαι ποτέ παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φαίνεται πως στους πρώτους μήνες της ως μαμά δεν σταματά να έχει ενέργεια και δημιουργικότητα.

Μετά την ηχογράφηση ενός παιδικού τραγουδιού στον ρόλο της ερμηνείας, η Μαλέσκου μπήκε με το δεξί και στο Tik Tok με νέο επίσημο λογαριασμό και με το πρώτο της βίντεο.

Γεμάτη ενθουσιασμό και μητρική ζεστασιά τραγούδησε την «Παρδαλή Καμηλοπάρδαλη», την οποία όπως μας ενημέρωσε στα Instagram stories έγραψε ο Φραγκίσκος Βιδάλης.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο σπίτι του Κωνσταντίνου Δανιά και της Ιωάννας Μαλέσκου

Το ονειρεμένο σκηνικό με το στολισμένο τραπέζι, συμπληρώθηκε με τα πατουσάκια της κόρης της Ιωάννας που είναι πλέον έξι μηνών.

Ανάμεσα στα παιδικά τραγούδια, στον στολισμό για τις γιορτές, η Μαλέσκου δεν αφήνει την προπόνηση και την προσπάθεια να αποκτήσει και πάλι τη γυμνασμένη σιλουέτα που είχε και πριν τον τοκετό. Άλλωστε, στην πρώτη της εγκυμοσύνη και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού της, η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να ασκείται.

https://www.instagram.com/reel/CzWVq-dItcB/

«Να εδώ, προσπαθώ να γίνω καλύτερη από τον χθεσινό μου εαυτό. 1 ώρα δύσκολη (κυριολεκτώ γιατί είναι 60’ ) αλλά τόσο απολαυστική. Κάθε φορά και κάτι καινούριο, να μάθω και να κατακτήσω. Καλά είναι και τα baby steps όμως. Άλλωστε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και συνεχίζουμε», ειχε γράψει η Ιωάννα χαρακτηριστικά ενώ σε άλλη απάντηση σε follower είχε γράψει:

«Μην στεναχωριέσαι είναι τα παράσημά μας για τις ζωές που φέραμε στον κόσμο. Αν ήταν να επιλέξεις στο να γίνεις μανούλα ή να έχεις αψεγάδιαστο κορμί τι θα διάλεγες; Θα κάνουμε γυμναστικούλα σιγά - σιγά να σφίξει το κορμί μας. Οι ραγάδες ας είναι εκεί. Ποιον ενοχλούν;» είχε πει η ίδια σε follower της.