Ποια είναι τα πιο χαριτωμένα παιδιά του Hollywood;

Ποια είναι τα πιο χαριτωμένα παιδιά του Hollywood;

Όταν το DNA κάνει καλά τη δουλειά του.

Μπορεί η Victoria Beckham να μη χαμογελάει ποτέ, η Madonna να ξημεροβραδιάζεται στο γυμναστήριο και ο Tom Cruise να ζει σύμφωνα με αυτά που πρεσβεύει η Σαϊεντολογία, αλλά όταν πρόκειται για τα παιδιά τους, τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Ξαφνικά η ατσαλάκωτη Spice τρέχει στις παιδικές χαρές με τους γιους της χωρίς μακιγιάζ φορώντας τις σαγιονάρες της, η Madge κάνει μακροβούτια με την κορούλα της και τους φίλους της κι ο χαζομπαμπάς Tom κακομαθαίνει τη μικρή Suri.

Τα διάσημα τέκνα του λόφου του Hollywood φορούν επώνυμα ρούχα, διαμένουν σε πολυτελή σπίτια και ασχολούνται με ακριβά χόμπι. Κατά κάποιο τρόπο αποτελούν μικρογραφίες των γονιών τους, που ακολουθούν κατά πόδας σα σύγχρονοι νομάδες από χώρα σε χώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μεγαλώνοντας ουσιαστικά ανάμεσα σε πλατό, γυρίσματα, συναυλίες και παπαράτσι που τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα δε γνωρίζουμε κατά πόσο αυτά τα παιδιά πρόκειται να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή, σίγουρα όμως έχουν όλα τα εξωτερικά χαρίσματα και τις προϋποθέσεις για να το επιτύχουν.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό!