Όταν ο πελαργός χτυπάει την πόρτα του Hollywood

Όταν ο πελαργός χτυπάει την πόρτα του Hollywood

Οι πιο διάσημες φουσκωμένες κοιλίτσες.

Μπορεί η εγκυμοσύνη να είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μίας γυναίκας, αλλά όταν αυτή είναι star του Hollywood τότε το γεγονός από μόνο του παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Έτσι, το στάδιο από την αψεγάδιαστη σιλουέτα μέχρι τη φουσκωμένη κοιλίτσα μίας διάσημης ακολουθούν αμέτρητα tabloid, φήμες, σενάρια, παραφιλολογία και ένα ασταμάτητο κυνηγητό με τους παπαράτσι.

Οι κυρίες της showbiz με τη σειρά τους το αντιμετωπίζουν όπως νομίζει η καθεμία. Έτσι, έχουμε γυναίκες σαν τη Mariah Carey, τη Demi Moore και τη Miranda Kerr που το βροντοφωνάζουν και δε διστάζουν μάλιστα να φωτογραφηθούν γυμνές για γνωστά περιοδικά. Άλλες, όπως η Penelope Kruz το κρατούν μυστικό μέχρι να τις διαψεύσει η κοιλίτσα, ενώ η Victoria Beckham σχεδόν δεν απέκτησε ποτέ φουσκωμένη κοιλιά. Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία της Angelina Jolie που είναι περίπτωση από μόνη της, καθώς είτε μέσω υιοθεσίας είτε μέσω τοκετού, έχει δημιουργήσει με τον Brad Pitt μία μικρή ομάδα μπάσκετ. Τέλος, η Beyonce έχει δει την καριέρα της να απογειώνεται και τη δημοτικότητά της να σκαρφαλώνει μόνο και μόνο επειδή παραδέχτηκε πως περιμένει το παιδί του συντρόφου της Jay-Z.

Tώρα πόσο φυσιολογική θα είναι η ζωή όλων αυτών των μωρών, θα το δούμε στο μέλλον, καθώς το Hollywood ίσως έχει άλλα πλάνα για τη ζωή τους.