Η Σύλβια Δεληκούρα άλλαξε τα μαλλιά της-Σα να μη πέρασε μέρα από τη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»

Η Σύλβια Δεληκούρα άλλαξε τα μαλλιά της-Σα να μη πέρασε μέρα από τη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»

44 και δείχνει 30. Το σπίτι, ο σύζυγος, τα 27 κιλά της εγκυμοσύνης και ο γιος της που «καθυστέρησε να γεννήσει λόγω "κακού" ωροσκόπου».  

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που, παρόλο που φέρουν τη λάμψη της μικρής οθόνης, τις νιώθουμε να είναι πιο προσιτές και οικείες. Η Σύλβια Δεληκούρα ανήκει σίγουρα στην κατηγορία αυτή, καθώς είναι «μία από εμάς» και θα μπορούσε αναμφίβολα να είναι η γειτόνισσα, η φίλη ή η συνάδελφός μας. Πάντα αληθινή, ειλικρινής και χωρίς να περνά από «φίλτρο» τα λεγόμενά της, μας κάνει να ταυτιζόμαστε αβίαστα με όσα την ακούμε να εξιστορεί κάθε φορά. Γι' αυτό και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση, μιας και πλέον σπανίζουν.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου λοιπόν η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» σε μια συζήτηση που αφορά τη διατροφή και τα τυποποιημένα τρόφιμα. Ωστόσο, πριν καν ακούσουμε τα όσα έχει να πει, το βλέμμα μας στράφηκε αμέσως στο νέο της look. Συγκεκριμένα, η Σύλβια αποφάσισε να κάνει μια ανανεωτική αλλαγή στα μαλλιά της, υιοθετώντας το γνωστό σε όλες ombre, που έγινε τάση πριν από μερικά χρόνια διευκολύνοντας πολλές γυναίκες. Τα ραντεβού στο κομμωτήριο γίνονται όλο και σπανιότερα, μιας και δεν απαιτείται βαφή ρίζας, ενώ η ταλαιπωρία που υφίσταται η τρίχα μειώνεται κατά πολύ. Όλα αυτά χωρίς να χάσει το εντυπωσιακό, φωτεινό της ξανθό, το οποίο «δένει άψογα με την ανοιχτή της επιδερμίδα και τα μάτια της.

https://www.instagram.com/p/C0BgRkOIu4E/

Ας θυμηθούμε το προηγούμενο look της:

https://www.instagram.com/p/CfWsnnAMoOO/

Στα του θέματος της εκπομπής τώρα, δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλά για τη διατροφή ή τα κιλά της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα είχε πει για τα 27 κιλά που είχε πάρει την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και τα όσα ξαναπήρε στην καραντίνα.

«Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, συγκεκριμένα 27. Επειδή είχα μάθει και τον εαυτό μου πάντα αδύνατο, έπαθα σοκ μεγάλο με όλη αυτή την αλλαγή στο σώμα μου. Δυσκολεύτηκα πολύ να τα χάσω, μου πήρε τρία χρόνια. Και τώρα με την καραντίνα έχω ξαναπάρει τον μισά. Αγχώθηκα πάρα πολύ. Δεν αγχώθηκα όταν ήμουν έγκυος, διότι έλεγα έχω ένα παιδί που μεγαλώνει. Όταν γέννησα κι είδα ότι δεν φεύγουν εύκολα, αγχώθηκα. Θήλαζα και σχεδόν ένα χρόνο. Έβλεπα την κοιλιά κι είχα τρελαθεί. Είχα ανασφάλεια αν θα αρέσω στον άνδρα μου; Δεν μου άρεσε η εικόνα μου και σκεφτόμουν θα ήθελα πολύ να είμαι μια μαμά όμορφη. Κι ήμουν ένα γιουβαρλάκι».

Από την εγκυμοσύνη πάντως προέκυψε ο μεγαλύτερος «έρωτας» της ζωής της, ο μικρός Ορφέας. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Λιόση, τον οποίο και απέκτησαν μόλις λίγους μήνες αφότου σύναψαν σχέση.

https://www.instagram.com/p/ClgsxPKswrV/

Όπως σε όλα τα ζευγάρια, ο ερχομός του γιου τους, που γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2014 και σήμερα είναι εννέα ετών, άλλαξε τις μεταξύ τους ισορροπίες. «Η σχέση μου με τον Δημήτρη άλλαξε μετά το παιδί, γιατί ήθελα να είμαι με τον Ορφέα, δεν ήθελα να είμαι και με τον άνδρα μου και με το παιδί. Δεν με ενδιέφερε να είμαι με τον σύντροφό μου. Δεν ήθελα να είμαι με τον Δημήτρη, κι εκεί έκανα ένα λάθος. Κι εκεί ήρθε το πρόβλημά μας με τον Δημήτρη, αλλά το βρήκαμε ευτυχώς, το λύσαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Μαμα-δες».

https://www.instagram.com/p/CQtGMzyh16e/

Στο μεταξύ, ποιος θα ξεχάσει τη χιουμοριστική της αποκάλυψη για την στιγμή που της έσπασαν τα νερά; Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή υποδυόμενη την ανέμελη, πλούσια και αφελή «Άσπα» στο «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», μας κάνει να γελάμε και εκτός σεναρίου.

«Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα», είχε πει η Σύλβια Δεληκούρα μιλώντας στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day.

Όσον αφορά το σπίτι που στεγάζει την οικογένειά τους, είναι μια οικογενειακή, ζεστή κατοικία στην οποία «αρχηγός» είναι ο μικρός Ορφέας και τα παιχνίδια του.