Στο post της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύζυγο & την κόρη ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε το πιο επικό σχόλιο

Στο post της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύζυγο & την κόρη ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε το πιο επικό σχόλιο

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη» έγραψε η παρουσιάστρια και αυτές οι φωτογραφίες είναι όνειρο. 

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, 25 Νοεμβρίου, για την οικογένεια της Μαρίας Ηλιάκη. Ειδικότερα, είχε την ονομαστική της εορτή η μονάκριβη κόρη της με τον Στέλιο Μανουσάκη, αφού την έχουν ονομάσει Κατερίνα, ενώ ο άντρας της ζωής της είχε τα γενέθλιά του. "Σήμερα γιορτάζει όλη η γη" έγραψε η παρουσιάστρια αναρτώντας μια φωτογραφία των τριών τους.

Το σχετικό post

https://www.instagram.com/p/C0EUz-hCpin/

Τα σχόλια της ανάρτησης γέμισαν αμέσως με ευχές στην περήφανη μαμά, τόσο για τον άντρα όσο και για την κόρη τους, με την ίδια να απαντά σε αρκετά από αυτά. Το πιο χιουμοριστικό από όλα, ήταν σίγουρα αυτό του Αντίνοου Αλμπάνη που έγραψε "πολύ φίλος μου ο δεξιά" αναφερόμενος στον εορτάζοντα Στέλιο Μανουσάκη.

Είχε προηγηθεί ένα story στο οποίο ευχήθηκε αποκλειστικά στον Στέλιο Μανουσάκη, γράφοντας με ρομαντική διάθεση "Χρόνια Πολλά αγάπη μου".

hliakh2.jpg

Η influencer και παρουσιάστρια διατηρεί σχεδόν έξι χρόνια σχέση με τον γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη και όπως έχει αποκαλύψει, οι δυο τους έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Στα άμεσα σχέδιά τους όπως φαίνεται είναι και η πραγματοποίηση του θρησκευτικού τους γάμου.

Σε πρόσφατο Q&A που έκανε στο Instagram, όταν ρωτήθηκε από follower "πότε με το καλό ο θρησκευτικός γάμος", η Μαρία Ηλιάκη απάντησε πως το ευχάριστο γεγονός αναμένεται να γίνει σύντομα. Ενώ σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, είχε πει: "Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο".

Όσον αφορά στη πρόταση γάμου, η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει: «Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα».

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι αρχικά διέμενε στην Ελβετία, όπου δραστηριοποιείτο επαγγελματικά ο γυναικολόγος, αλλά πλέον έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα.