Η πρωταγωνίστρια στο σπίτι της Κλέλιας Ρένεση είναι η κόρη της, Κοραλία- Νέα πλάνα με τον στολισμό

Η πρωταγωνίστρια στο σπίτι της Κλέλιας Ρένεση είναι η κόρη της, Κοραλία- Νέα πλάνα με τον στολισμό

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της στόλισε η Κλέλια Ρένεση μαζί φυσικά με τη μονάκριβη κόρη της, Κοραλία. Οι δυο γυναίκες μπορούν τώρα να μπουν ελεύθερα στο κλίμα των εορτών, μιας και τα Χριστούγεννα είναι λιγότερο από έναν μήνα μακριά. Και παρόλο που η ηθοποιός δεν είναι παραδοσιακή μητέρα με την τυπική έννοια του όρου, λατρεύει να κάνει την κόρη της χαρούμενη. Οπότε, ο στολισμός ενός εντυπωσιακού δέντρου που βρίσκεται στο κέντρο του σαλονιού, μπήκε στα άμεσα σχέδιά της.

Μάλιστα, όπως μπορούμε να δούμε σε σχετικά stories που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό το χριστουγεννιάτικο έθιμο. Πλέον όλο το σαλόνι έχει γεμίσει με λεπτομέρειες christmas deco, όπως οι κάλτσες του Άγιου Βασίλη. Δεδομένης και της πρόσφατης απότομης πτώσης της θερμοκρασίας, άναψαν και το ζηλευτό τους τζάκι που κάνει το σπίτι αμέσως πολύ πιο cozy. Πάνω σε αυτό τοποθέτησαν κι άλλα στολίδια, καθώς το έθιμο θέλει τον αγαπημένο άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη, να χρησιμοποιεί το τζάκι ως "σημείο πρόσβασης" για να φέρει τα πολυπόθητα δώρα στα παιδιά του σπιτιού.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Κλέλια Ρένεση μοιράζεται πλάνα από το σπίτι της, στο οποίο πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από την τετράχρονη Κοραλία. Γεμάτο μποέμ στοιχεία- δεν περιμέναμε και κάτι άλλο από την Κλέλια Ρένεση- το σπίτι φαίνεται πολύ ευάερο και ευήλιο χάρη στην επιλογή των neutral χρωμάτων που δημιουργούν την "ψευδαίσθηση" μεγαλύτερου χώρου. Cozy κουζίνα, άνετο καθιστικό, fluffy χαλιά και πολλή αγάπη είναι όσα συνθέτουν τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CJZcRGCl3uA/

Όσον αφορά τον μπαμπά της μικρής Κοραλίας, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πρόσφατα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα media. Ούσα καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμάδες» με την Τζένη Θεωνά, εξήγησε:

«Δεν απαντάω ποτέ για τον πατέρα της κόρης μου. Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί εδώ στην Ελλάδα όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης έγραφαν ότι εγώ είμαι με τον σύντροφό μου, Μανού Τσάο και κάνουμε παιδί και παντρευόμαστε. Γέλασα πάρα πολύ. Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο. Ανακοίνωσα τη γέννηση του παιδιού μου, ήμουν και σε ένα σίριαλ με απήχηση και φούσκωνε η κοιλιά. Οπότε κάποια στιγμή αρχίζουν να λένε ότι ο Μανού είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Λέω να ξεκαθαρίσω μόνο αυτό, γιατί το παιδί θα μεγαλώσει και θα τα διαβάσει αυτά. Ο Μανού Τσάο δεν είναι ούτε πατέρας του παιδιού μου, ούτε συμβίος μου. Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφός μου, είναι οικογένειά μου. Κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα. Εκεί μόνο τοποθετήθηκα. Τώρα αν οι άνθρωποι έχουν τόση πρεμούρα να μάθουν τα πατρικά στελέχη της Κοραλίας δεν είμαι εγώ που θα τους απαντήσω. Μα ό,τι και να πεις δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν μπορείς να χορτάσεις την αρένα, δε χορταίνει ποτέ».