Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τα είπε ωραία και όλοι πρόσεξαν (και) τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τα είπε ωραία και όλοι πρόσεξαν (και)  τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Η ηθοποιός ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Φάνη Μουρατίδη.

Στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους το μεσημέρι της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός εντυπωσίασε με τη νέα της αλλαγή στα μαλλιά, μιας και φαίνεται πως δεν σταματά να πειραματίζεται με το look της. Μετά λοιπόν το μεγάλο make over που είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια όταν και έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, τώρα επανήλθε με μια πιο μικρή, αλλά σημαντική αλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα, έχει κόψει αφέλειες και έχει μακρύνει λίγο τα μαλλιά της, αφήνοντάς τα να "ξεφύγουν" από το pixie κούρεμα που είχε αρχικά και από το κοντό καρέ που είχε εν συνεχεία, και για τα δύο τελευταία χρόνια, υιοθετήσει. Τέλος λοιπόν η εποχή του sob για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που πλέον με ένα κλασικό αυστηρό καρέ και αφέλειες, παραπέμπει σε Γαλλίδα. Αντί όμως για τους δρόμους του Παρισιού, σήμερα περπάτησε στο πλατό του SKAI για να συναντήσει τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μιλώντας στην παρουσιάστρια, δεν δίστασε να προβεί σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον γάμο με τον Φάνη Μουρατίδη. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει δύο γιους. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, πριν από την περίοδο του κορονοϊού, είχαν αρχίσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να υιοθετήσουν ένα παιδί και να μεγαλώσουν κι άλλον την οικογένειά τους.

«Είμαι ένας άνθρωπος που καλώς ή κακώς στους ρόλους που αναλαμβάνω στη ζωή μου είμαι απόλυτη. Η μητρότητα είναι κι αυτή ένας ρόλος και ήμουν πολύ εκεί, έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα είχα εγώ στο μυαλό μου. Αυτό όμως έχει κάποιο κόστος. Αν συμβούλευα όμως τώρα μία νέα κοπέλα, θα της έλεγα ότι δεν υπάρχει το απόλυτο, γιατί γίνεται κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά. Έτσι είναι η ζωή, δεν είναι αληθινό το τόσο απόλυτο», δήλωσε αρχικά και προσέθεσε:

«Είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας, μετά μας πρόλαβε ο κορονοϊός και εκεί κάπου σταματήσαμε. Τώρα πια δεν έχω το κουράγιο. Αν μου τύχαινε, βέβαια, ναι. Να το επιδιώξω όμως όχι, τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά δεν νομίζω ότι θα είχα το κουράγιο».


Επιστρέφοντας τώρα στο κομμάτι των make overs που έχει τολμήσει, αξίζει να θυμηθούμε τις αλλαγές που έχει κάνει κατά καιρούς στα μαλλιά της, μιας και παρουσιάζουν πράγματι ενδιαφέρον.

Ενώ λοιπόν την γνωρίσαμε με μακριά καστανά μαλλιά ως τηλεοπτική «Ερατώ» στη σειρά του Mega «Ψίθυροι καρδιάς», δεν εγκλωβίστηκε σε αυτό. Για την ακρίβεια, δεν την ενδιέφερε ποτέ να παραμείνει στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού ως μια μοιραία femme fatale, κάτι που απέδειξε στην πορεία των ετών και μέσα από την γκάμα των ρόλων που υποδύθηκε.

Το 2020 μας εξέπληξε όλους όταν εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τρεις αδελφές» στο θέατρο Βεάκη με ένα εξαιρετικά κοντό pixie κούρεμα. Όταν μάλιστα οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν επ’ αυτού, έδειξε να τα θεωρεί- κυριολεκτικά- απλά «τρίχες» απομυθοποιώντας πλήρως τη μεγάλη της αλλαγή: «Αλήθεια τώρα θα μιλήσουμε για τα μαλλιά μου; Δεν θεωρώ ότι πειραματίζομαι, το θεωρώ κάτι ασήμαντο! Έχω πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτώ από τα μαλλιά μου» είπε χαρακτηριστικά.

Σταδιακά έκτοτε τα μάκρυνε, αφήνοντάς τα να εξελιχθούν σε ένα πολύ κοντό αυστηρό καρέ με φράντζα, ενώ τώρα έχει το κλασικό καρέ που είδαμε, με αφέλειες.