H Γιούλικα Σκαφιδά στην πρώτη της ανάρτηση ως νέα μανούλα ήθελε να ανταποδώσει την αγάπη που δέχτηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Γιούλικα Σκαφιδά στην πρώτη της ανάρτηση ως νέα μανούλα ήθελε να ανταποδώσει την αγάπη που δέχτηκε

Μια ξεχωριστή εβδομάδα ξεκίνησε για την Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία κρατώντας στα χέρια της τον γιο της μόνο ευγνωμοσύνη νιώθει.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ξεκίνησε την εβδομάδα αυτή τελείως διαφορετικά απ' ότι είχε κάνει τις προηγούμενες φορές στη ζωή της, με έναν νέο πολύ σπουδαίο «ρόλο», αυτόν της μαμάς. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 24 Νοεμβρίου στο μαιευτήριο «Μητέρα» κι από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η πρώτη ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά μέσα από το μαιευτήριο

H Γιούλικα Σκαφιδά ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της & έφτιαξε το ωραιότερο παιδικό δωμάτιο

Η Γιούλικα Σκαφιδά μάλιστα, θέλησε με την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της να ευχαριστήσει πρώτα και κύρια όλους όσους της ευχήθηκαν και να ξεκινήσει την νέα αυτή εποχή στη ζωή της γεμάτη στο «μπλε» χρώμα.

«Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Τόσες όμορφες ευχές! Τόση αγάπη!» έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά στην φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το μαιευτήριο, κρατώντας στα χέρια της ένα μεγάλο μπλε μπαλόνι που έγραφε το χαρακτηριστικό «Βaby boy».

youlika.skafida_1701075501_3245179027985653778_1202789009.jpg

Την ανακοίνωση της γέννησης του γιου της έκανε η καλή της φίλη, Δανάη Μπάρκα, η οποία εμφανώς συγκινημένη είπε στην εκπομπή της: «Το πρωί που ήμουν στο καμαρίνι έλαβα μία φωτογραφία από ένα πανέμορφο μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του. H Γιούλικα Σκαφιδά έγινε μαμά. Είναι όλοι καλά στο μαιευτήριο δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω».

Η συμμετοχή σε αγώνες λίγο πριν γεννήσει

Πάντως η ηθοποιός όσο βρισκόταν σε εγκυμοσύνη δεν σταμάτησε να αθλείται, παίρνοντας μάλιστα μέρος και σε αγώνες δρόμου με τον ρυθμό της και κάνοντας πιλάτες 5 μέρες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της.

https://www.instagram.com/p/CzybpL_svcq/

Όσον αφορά τις αλλαγές στην καθημερινότητά της και τη φόρμα της, η Γιούλικα Σκαφιδά είχε αναφέρει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καλεσμένη τον Οκτώβριο πως ήταν αρκετά τυχερή, αφού η εγκυμοσύνη της ήταν σχετικά εύκολη. Χαρακτηριστικά η ηθοποιός είχε πει: «Είμαι στον 8ο μήνα. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει λίγα κιλά. Δουλεύω πάρα πολύ, δεν έχει αλλάξει κάτι γενικά, κάνω την ζωή μου κανονικά απλώς προσέχω πολύ. Έχω βάλει έξι κιλά μέχρι στιγμής, δεν προσέχω καθόλου στο φαγητό, είμαι τυχερή γιατί έχω μία πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, είναι το σκαρί τέτοιο προφανώς. Δεν με πιάνει μανία με το φαγητό. Νομίζω το αντίθετο με πιάνει κάποια φαγητά που αγαπούσα πολύ, τώρα δεν θέλω ούτε να τα βλέπω. Πίνω πολύ παγωμένο νερό που δεν έπινα, έπινα ζεστό νερό ακόμα και το καλοκαίρι. Τώρα λαχταράω να πιω με πολλά παγάκια νερό».

Γι' αυτό άλλωστε, επειδή η εγκυμοσύνη της ήταν αρκετά καλή, κατάφερε η ίδια να βρεθεί σε δύο σειρές τηλεοπτικά αυτή την σεζόν, στην «Παραλία» και τις «Ψυχοκόρες».

Η ηθοποιός στο «The 2night show» πάντως τον Οκτώβριο είχε αποκαλύψει και το όνομα που θα δώσει στον γιο της το οποίο είναι «Άγγελος», όπως δηλαδή λένε τον μπαμπά της.