H Γιούλικα Σκαφιδά ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της & έφτιαξε το ωραιότερο παιδικό δωμάτιο

H Γιούλικα Σκαφιδά ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της & έφτιαξε το ωραιότερο παιδικό δωμάτιο

H Γιούλικα Σκαφιδά θα γίνει σύντομα μαμά για πρώτη φορά. Η νέα φωτογραφία της ηθοποιού σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τα πλάνα από το παιδικό δωμάτιο.

Aντίστροφα για την ωραιότερη στιγμή της ζωής της μετρά η Γιούλικα Σκαφιδά η οποία σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Η πρωταγωνίστρια του «Milky Way» ξάφνιασε ευχάριστα τους πάντες όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και έκτοτε δεν δίστασε να μοιραστεί φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλιά.

Η 42χρονη κατάφερε να κρατήσει μυστικό το ευτυχές γεγονός για μεγάλο χρονικό διάστημα και φημίζεται για την διακριτική στάση που κρατά σε ό,τι αφορά την προσωπική τη ζωή.

H νέα φωτογραφία της ηθοποιού λίγο πριν τον τοκετό

Η Γιούλικα Σκαφιδά προετοιμάζεται για το νέο της ρόλο και έχει ήδη φτιάξει το παιδικό δωμάτιο του μωρού, το οποίο επιμελήθηκε πρόσφατα η ίδια με πολύ αγάπη.

Πριν λίγες ώρες η εγκυμονούσα πόζαρε στον καθρέφτη του ασανσέρ και όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά.

Screenshot-2023-11-20-182936.png

«37 και 4! Σα δέκατα», έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Kαλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της θα βαπτιστεί Αγγελής, όπως ονομάζεται ο μπαμπάς της.

Η εμφάνιση της Σκαφίδα σε πρόσφατη εκδήλωση «πρόδωσε» το μεγάλο βήμα στη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα

Το υπέροχο παιδικό δωμάτιο του γιου της

Στη νέα της ανάρτηση στο Instagram η ηθοποιός ποζάρει στο παιδικό δωμάτιο του γιου της όπου κυριαρχούν τα ουδέτερα χρώματα και συγκεκριμένα οι μπεζ αποχρώσεις. To δωμάτιο έχει εμφανείς επιρροές από την άγρια φύση.

https://www.instagram.com/p/Cz3m79tsP7p/

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!», σημείωσε η Γιούλικα Σκαφιδά στο νέο της post.

Τον τοίχο κοσμούν μεγάλα κάδρα με φωτογραφίες ζώων ενώ στην ξύλινη συρταριέρα δεσπόζουν λούτρινα παιχνίδια και βρεφικά είδη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη ανήμερα των γενεθλίων της με μια ανάρτηση στα social media όπου ανέφερε: «Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανα ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Το minimal σπίτι της ηθοποιού

Μια γρήγορη ματιά στις αναρτήσεις της ηθοποιού αρκεί για να εντοπίσει κανείς τα αγαπημένα σημεία του χώρου της. Στο σαλόνι της ηθοποιού κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ και του γκρι δίνοντας αυτή την minimal αισθητική που την διακατέχει.

Η λιτή και μοντέρνα διακόσμηση του διαμερίσματος δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Το τζάκι αλλά και το λευκό μαρμάρινο τραπέζι στο κέντρο του σαλονιού δίνουν ζεστασιά στον χώρο και αποτελούν cozy προσθήκη για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Ο μεγάλος καναπές και η τηλεόραση ενδείκνυνται για χαλαρές βραδιές με φίλους και «μαραθώνιο» ταινιών.

Η κουζίνα της ηθοποιού είναι ένα από τα πιο φωτεινά δωμάτια, παρά το μαύρο της χρώμα και διαθέτει μεγάλο ξύλινο τραπέζι.

Πηγή κεντρικής: youlika.skafida