Η Ελένη Ράντου συνάντησε την παλιά της συμμαθήτρια και τα σχόλια θύμισαν το Κωνσταντίνου και Ελένης

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Ράντου συνάντησε την παλιά της συμμαθήτρια και τα σχόλια θύμισαν το Κωνσταντίνου και Ελένης

«Ευτυχώς που δεν ήρθε κι η Ξένια» έγραψαν με χιούμορ οι fans της Ελένης Ράντου στην ανάρτηση με τη συμμαθήτριά της που θυμήθηκαν το επεισόδιο στο «Κωνσταντίνου κι Ελένης» με τις συμμαθήτριες.

Η Ελένη Ράντου πέρα από μια εξαιρετική ηθοποίος είναι και πολύ αγαπητή στον κόσμο, με κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα κι όχι μόνο, αφού αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στα social media θα δεις πως οι followers της με το που δημοσιεύει κάποια φωτογραφία, αμέσως σχολιάζουν και κάνουν like.

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός συγκεντρώνει πολλές χιλιάδες likes, χωρίς καν να το «προσπαθεί», αφού ούτε οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι επαγγελματικού τύπου ούτε κάνει βαθυστόχαστες αναρτήσεις. Κι ίσως αυτός είναι και ο λόγος που οι followers της δείχνουν τέτοια ανταπόκριση, γιατί επιλέγει να μοιραστεί στιγμές από την ζωή της αφιλτράριστες, αληθινές και με πολύ συναίσθημα.

Η φωτογραφία με τη συμμαθήτρια και τα χιουμοριστικά σχόλια

Κάπως έτσι, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook - στο οποίο η αλήθεια είναι πως είναι πιο ενεργή συγκριτικά με το Instagram - μια φωτογραφία με μια παλιά της συμμαθήτρια από το «σχολείο στο Αιγάλεω» με την οποία συναντήθηκαν μετά από χρόνια.

«Συνάντηση με τη συμμαθήτρια μου τη Μαίρη απ' το σχολείο στο Αιγάλεω!!! Τι χαρά!!! Τι συγκίνηση!!!» έγραψε η ίδια κάτω από την ανάρτησή της και η χαρά της δεν κρυβόταν.

Οι fans της, όπως ήταν φυσικό γέμισαν με likes αμέσως την ανάρτησή της, ενώ αφού σχολίασαν τη συγκινητική αυτή συνάντηση αλλά και το πόσο όμορφες έδειχναν οι δυο συμμαθήτριες, θυμήθηκαν ότι έχουν δει ξανά την ηθοποίο με κάποια συμμαθήτριά της. Κι αυτό ήταν σε ένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης, της τηλεοπτικής σειράς μέσα από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστή η Ελένη Ράντου.

Στο επεισόδιο με τίτλο «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» εκείνη συναντάει τυχαία την παλιά της συμμαθήτρια «Ξένια» και αναγκάζεται να πει ψέμματα για το τι κάνει στη ζωή της τόσα χρόνια μετά το σχολείο. Μάλιστα, αποφασίζει να διοργανώσει ένα reunion στο σπίτι της, χωρίς ωστόσο να ενημερώσει τον συγκάτοικό της, Κωνσταντίνο Κατακουζηνό γι' αυτό, με τραγελαφικές σκηνές να ακολουθούν.

Δεν θυμήθηκαν όμως, μόνο το επεισόδιο με τη συμμαθήτρια «Ξένια» οι followers της, αλλά και το επεισόδιο όπου εκείνη αποκαλύπτει ότι δεν έχει πάρει το απολυτήριο του Λυκείου, με αποτέλεσμα να προσπαθεί ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός να της κάνει την προετοιμασία για να δώσει εξετάσεις, χωρίς φοβερά αποτελέσματα. Βέβαια, στο τέλος η τύχη της Ελένης είναι με το μέρος της και καταφέρνει να πάρει το πολυπόθητο απολυτήριο.

Η συγκινητική εξομολόγηση για την άνοια της μαμάς της

Η Ελένη Ράντου πάντα ανθρώπινη μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο που έχει και την άνοια της μητέρα της

Η Ελένη Ράντου μπορεί να μάς έχει κάνει αρκετές φορές να γελάσουμε με τους ρόλους της, μάς έχει κάνει όμως να συγκινηθούμε άλλες τόσες με τα λόγια που έχει πει κατά καιρούς για τα αγαπημένα της πρόσωπα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τη Νικολέτα την κόρη της αλλά και τη μαμά της.

Πρόσφατα, στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και τον Τάσο Ιορδανίδη η ηθοποιός μίλησε για την ψυχολογική υποστήριξη που ένιωσε ότι χρειάστηκε, καθώς η μητέρα της πάσχει τα τελευταία 5 χρόνια από άνοια κι εκείνη έχει τον πλήρη έλεγχό της.

«Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως «την στείλω» μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση. Την μετέφερα σε μονάδα φροντίδας επειδή, την είχα μεν έξι χρόνια στο σπίτι, αλλά πια η κατάσταση σοβάρεψε τόσο που ένιωθα ότι έπρεπε να συμβεί αυτό. Από την άλλη, όμως, υπήρχαν οι ενοχές που δεν ήθελα καθόλου να την αποχωριστώ. Εκεί πέρα άρχισα να αμφισβητώ την διαύγεια του μυαλού μου γιατί δεν μπορούσα πουθενά να νιώσω ότι κάνω αυτό που πρέπει» εξήγησε η Ελένη Ράντου, η οποία στη συνέχεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως ο ψυχολόγος που είδε της είπε πως όλα αυτά που νιώθει είναι φυσιολογικά, σύμφωνα με όσα βιώνει με τη μαμά της.