Ποιο supermodel θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλά σας;

Ποιο supermodel θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλά σας;

Έχει «γράψει» χιλιόμετρα πάνω στις πασαρέλες, αυτό όμως για το οποίο είναι περήφανη η συγκεκριμένη κυρία είναι η μαγειρική της.

Μπορεί όποτε τη σκεφτόμαστε να μας έρχονται στο μυαλό ξέφρενα πάρτι, καταχρήσεις, εκπληκτικές αναλογίες, μεγάλα ονόματα σχεδιαστών και, πλέον, ένας διάσημος γάμος, φαίνεται όμως πως η Kate Moss δεν δίνει τόση σημασία σε όλα αυτά όσο δίνει στις ικανότητές της στη κουζίνα.

Η Moss δήλωσε πρόσφατα πως είναι περήφανη για το «gravy» της, μια αγγλική συνταγή για σάλτσα κρέατος. Είπε μάλιστα πως είναι ένα από τα φαγητά που φτιάχνει συνέχεια και με μεγάλη διάθεση, και πως μπορεί να το μαγειρέψει και με κλειστά τα μάτια.

Το 37χρονο μοντέλο, εκτός από μητέρα και σύζυγος, αποκάλυψε πως οι ικανότητές της στη μαγειρική είναι αξιοθαύμαστες, ειδικά όταν φτιάχνει ψητά φαγητά και ειδικότερα όταν κάνει τα «μαγικά» της στη σάλτσα από τα κρέατα που μαγειρεύει.

«Μπορώ να φτιάξω ένα καλό ψητό με κλειστά τα μάτια», είπε η Moss στην εφημερίδα Mirror. «Είμαι καταπληκτική με τη σάλτσα κρέατος (gravy). Είναι η σπεσιαλιτέ μου, ακόμα και οι φίλοι μου μου αναθέτουν να τη φτιάξω όταν βρίσκομαι στο σπίτι τους. Είμαι πολύ περήφανη για τη σάλτσα μου».

Κάτι παραπάνω ήξερε ο Jamie Hince όταν της έκανε πρόταση γάμου , λοιπόν.