Ο Robert Pattinson καταθλιπτικός;

Ο Robert Pattinson καταθλιπτικός;

Ο νεαρός ηθοποιός που κάνει τα θηλυκά να λυγίζουν στη θέα του, θα κερδίσει άλλον ένα σπουδαίο ρόλο κατά πάσα πιθανότητα.

Το μουσικό Jeff Buckley ως όνομα μπορεί να μην τον γνωρίζετε όλες, αλλά το τραγούδι του "Hallelujah", δεν υπάρχει reality για reality στην tv που να μην έχει βάλει σε κάποιο δακρύβρεχτο video αποχώρησης ενός παίκτη.


Και επειδή ο σπουδαίος μουσικός της folk με την καταθλιπτική φιγούρα βρήκε τραγικό θάνατο το 1997 ήρθε η ώρα να γίνει ταινία. Και ως γνωστόν, οι βιογραφικοί αυτοί ρόλοι είναι που κυνηγούν με μανία οι αστέρες του Hollywood γιατί απλά τους φέρνουν πάντα ένα βήμα πιο κοντά στα Oscars (βλ. την ταινία για τη ζωή του Ray Charles, «Ray»).

Για την ώρα υπάρχουν, λοιπόν, τρεις διεκδικητές για το ρόλο του Jeff Buckley, o Robert Pattinson, ο James Franco και ο James Marsden (αν αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός θα σας πούμε πως μάλλον θα τον θυμάστε ως Cyclops στους X-Men). Ο παραγωγός και η οικογένεια του Buckley δείχνουν σαφή προτίμηση στον Robert και συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους. Καλή επιτυχία Robert και είθε να «καρφώσεις» και αυτό το ρόλο.