Οι κόρες του Αντώνη Βλοντάκη γιόρταζαν και στο νέο βίντεό τους Μαγγίρα-Τουμασάτου σχολίασαν με αγάπη

Οι κόρες του Αντώνη Βλοντάκη γιόρταζαν και στο νέο βίντεό τους Μαγγίρα-Τουμασάτου σχολίασαν με αγάπη
Instagram

Τόσο η 18χρονη Μαλένα όσο και η 19χρονη Ηλέκτρα ασχολούνται με το μόντελινγκ ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας τους.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz που είναι μαζί από '00s είναι χωρίς αμφιβολία, ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου. Εκείνος αθλητής- ηθοποιός και εκείνη πρώην μοντέλο και Playmate 1998.

Το 2000 η πρώην εστεμμένη παντρεύτηκε τον τότε πολίστα με τον οποίο ερωτεύτηκαν παράφορα. Οι δυο τους μετρούν 23 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, για την οποία η 45χρονη εγκατέλειψε την καριέρα της στο χώρο της μόδας.

Όπως ίσως γνωρίζεις, το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τη 19χρονη Ηλέκτρα, την 18χρονη Μαλένα και τον 15χρονο Σπύρο τα οποία και και αποτελούν την πηγή της καθημερινής τους ευτυχίας.

https://www.instagram.com/p/CtZP9kPITWN/

Πριν από λίγους μήνες, η οικογένεια φωτογραφήθηκε για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού ενώ λίγο καιρό αργότερα, τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκαν στη συναυλία των Guns n' Roses στο Ο.Α.Κ.Α.

https://www.instagram.com/reel/CvKorlTIX4I/

Τα χρόνια πολλά της περήφανης μαμάς

Με έναν μοναδικό τρόπο ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στις κόρες της η Κορίνα Στεργιάδου ανεβάζοντας ένα βίντεο το οποίο και συγκινεί κάθε γονιό που βλέπει τα παιδιά του να μεγαλώνουν.

«Χρόνια σας πολλά!!! Όσο ζω, θα είμαι η φωλιά σας!!! Σας αγαπώ!!!💙», έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη μαμά για τις δύο υπέροχες κόρες της πριν από λίγες ημέρες.

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω, συνοψίζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα καλύτερα χρόνια του μοντέλου. Αυτά που για εκείνη έχουν το απόλυτο νόημα.

https://www.instagram.com/reel/CzTAMlDI8iE/

Η Μπέττυ Μαγγίρα -της οποίας ο σύζυγος είναι επίσης πρώην πολίστας και φίλος του Αντώνη Βλοντάκη σχολίασε με αγάπη το post ενώ και η Μαριάννα Τουμασάτου που συνεργάστηκε στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» με τον πρώην αθλητή και ηθοποιό άφησε επίσης τις θερμές της ευχές για τις κούκλες κόρες τους.

Untitled.png

Στις κόρες του, ευχήθηκε όμως δημόσια και ο Αντώνη Βλοντάκης, ανεβάζοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες του και γράφοντας μία υπέροχη λεζάντα:

«Αν θα έπρεπε να εκφράσω με μια λέξη το πως νιώθω ως πατέρας αυτών των υπέροχων κοριτσιών, θα ήταν αδύνατο. Σας ευχαριστώ για τις χαρές, τις λύπες, τις αγωνίες , τα γέλια και τα κλάματα. Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα αλλά και τα μούτρα. Είστε το αλατοπίπερο στη ζωή μου. Χρόνια πολλά με υγεία. Για τα υπόλοιπα θα την βρείτε την άκρη. Σας αγαπώ ❤️❤️❤️».

https://www.instagram.com/p/CzS8ZmNsYkL/

Τόση η Μαλένα όσο και η Ηλέκτρα ασχολούνται με το μόντελινγκ ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας τους.

Η 18χρονη Μαλένα Βλοντάκη και το προφίλ της στο Instagram

Η 18χρονη Μαλένα Βλοντάκη είναι το μεσαίο από τα τρία παιδιά του αθλητή και του πρώην μοντέλου και όπως αποδεικνύει το προφίλ της στο Instagram, έχει κληρονομήσει τη μεσογειακή ομορφιά αλλά και τις καλλίγραμμες αναλογίες της μητέρας της.

Η νεαρή κοπέλα σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό ενός από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στη χώρα μας, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/CxQyPk0MEQC/

H Μαλένα μοιάζει αρκετά στη μητέρα της και έχει μια ιδιαίτερη αισθητική που αποτυπώνεται στις ελάχιστες αναρτήσεις της στα social media.

Τα σκουρόχρωμα μακριά μαλλιά και η φυσική της ομορφιά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, με τις φωτογραφίες που η ίδια δημοσιεύει να συγκεντρώνουν αρκετά likes και σχόλια.

https://www.instagram.com/p/Cm-Aabxs4gF/

Το μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας τον Μάιο του 2022

Πριν από 1,5 χρόνο, και σε μία από τις σπάνιες αναρτήσεις που κοσμούν το διακριτικό της προφίλ, η Κορίνα Στεργιάδου είχε γράψει ένα υπέροχο κείμενο για τη μητρότητα με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

«Το ότι θα γινόμουν μητέρα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα και δη , ούτε καιγόμουνα να γίνω… Τώρα όμως είμαι Τρισευτυχισμένη! Αξιώθηκα να έχω τρία υπέροχα παιδιά, φυσικά με πολλές ευτυχισμένες στιγμές , αλλά και δυσκολίες αρκετές! Από την ώρα λοιπόν που γέννησα, κατάλαβα τι αγωνία πέρναγε η μητέρα μου… την ευχαριστώ για όλα! Χωρίς εσένα μαμά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά! Σε ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη σου! Δε μπορώ όμως να μην αναφερθώ και στην άλλη μας γιαγιά, όπου η βοήθειά της είναι πάντα πολύτιμη ! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!».

https://www.instagram.com/p/CdS0IEwoi1O/