Το icon Jennifer Lopez αποκάλυψε τι θα ήθελε να ξέρει για το Χόλιγουντ πριν μπει στον χώρο

Το icon Jennifer Lopez αποκάλυψε τι θα ήθελε να ξέρει για το Χόλιγουντ πριν μπει στον χώρο
@polkimaging

«Δεν με καλούσαν για όλα όσα θα έπαιρνε κάποιος που δεν ήταν Λατίνος. Με καλούσαν για πολύ συγκεκριμένα πράγματα», δήηλωσε η Jenifer Lopez για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

H Jennifer Lopez παραχώρησε μία συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό ELLE, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, για τον χορό αλλά και για το τι θα ήθελα να γνώριζε πριν μπει στο Χόλιγουντ.

https://www.instagram.com/p/C0RW3N3L-jY/

Τι θα ήθελε να ξέρει πριν μπει στο Χόλιγουντ η Jennifer Lopez

«Ήρθα πραγματικά στα τυφλά. Ήξερα ότι αγαπούσα το τραγούδι, το χορό, την ερμηνεία και την υποκριτική - αυτό ήταν το μεγάλο μου όνειρο. Όταν μπήκα σε αυτό, δεν ήξερα τίποτα από την υλικοτεχνική υποδομή του Χόλιγουντ ή πώς λειτουργεί ή τι θα έπρεπε να ψάξω. Έμαθα τα πάντα καθώς προχωρούσα», σημείωσε η Jennifer Lopez.

«Ένα από αυτά τα πράγματα ήταν να είμαι πιο συγκεκριμένη στις επιλογές μου. Και δεν είχα αυτή την πολυτέλεια, όντας Λατίνα. Δεν με καλούσαν για όλα όσα θα έπαιρνε κάποιος που δεν ήταν Λατίνος. Με καλούσαν για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Καθώς άρχισα να παίρνω περισσότερα στοιχεία από εδώ και από εκεί, θα έπρεπε να είχα κάνει πίσω. Κράτησα αυτή τη νοοτροπία αντί να λέω: "Θα πρέπει να δουλεύω μόνο με συγκεκριμένους σκηνοθέτες με τους οποίους θέλω πραγματικά να δουλέψω. Θα έπρεπε να επιλέξω αυτό το υλικό με διαφορετικό τρόπο". Απλά δεν ήμουν τόσο συγκεκριμένη όσο θα μπορούσα, νομίζω. Και αν [μπορούσα] να ξαναρχίσω από την αρχή, νομίζω ότι θα το έκανα αυτό. Θα ήξερα ότι ο σκηνοθέτης είναι πραγματικά το τιμόνι του έργου όταν παίζεις. Ακριβώς όπως και στο τραγούδι, οι παραγωγοί με τους οποίους συνεργάζεσαι είναι πολύ σημαντικοί. Το ήξερα αυτό με τη μουσική, αλλά δεν το καταλάβαινα τόσο πολύ για με τους σκηνοθέτες όταν ήμουν νεότερη».

«Υπάρχουν ακόμη πολλά εμπόδια στο δρόμο των γυναικών στο Χόλιγουντ»

«Υπάρχουν ακόμη πολλά εμπόδια στο δρόμο. Δεν είναι όλα όσα θα ήθελες να είναι, αλλά τουλάχιστον μπορείς να δεις ένα ποικιλόμορφο καστ σε μια ταινία όπου οι πρωταγωνιστές είναι διαφορετικών φυλών και φύλων και τέτοια πράγματα. Και νομίζω ότι αυτό είναι ενθαρρυντικό, ότι αγωνιστήκαμε γι' αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι έχοντας καταφέρει να εισχωρήσω σε ορισμένα πράγματα, ότι δεν συμβιβάστηκα, γνωρίζοντας μέσα μου ότι ήμουν ένα ακόμα κορίτσι και ότι μπορούσα να πω μια ιστορία οποιασδήποτε γυναίκας», ανέφερε μιλώντας για τις γυναίκες στο Χόλιγουντ.

«Ένα από τα πράγματα που έμαθα, επίσης, είναι ότι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Δεν μπορούμε να καθόμαστε και να περιμένουμε από τους ανθρώπους να μας δώσουν ρόλους. Πολλές ηθοποιοί αυτή τη στιγμή, παράγουν τις δικές τους ταινίες και αναπτύσσουν το δικό τους υλικό, και νομίζω ότι και αυτό είναι το κλειδί», πρόσθεσε.