Ο Δεκέμβριος είναι ο αγαπημένος μήνας της Μαίρης Συνατσάκη για τρεις πολύ σημαντικούς λόγους

Τσακιρίδου Χριστίνα

H Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει την έλευση του αγαπημένου της μήνα με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη της.

Τα πιο ιδιαίτερα Χριστούγεννα θα γιορτάσει φέτος η Μαίρη Συνατσάκη αφού μαζί με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή και την κόρη τους, μετακομίζουν σε νέο σπίτι. Πριν από περίπου ένα χρόνο (συγκεκριμένα στις 5/12) το ζευγάρι υποδέχθηκε τη μικρή Ολίβια και έκτοτε απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή μαζί με τη μονάκριβη κόρη τους.

Σε τέσσερις ημέρες η Ολίβια θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια στην αγκαλιά των γονιών και της νονάς Ντορέττας (Παπαδημητρίου) και με τη βοήθειά τους θα σβήσει τα κεράκια της τούρτας της.

H νέα φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια-influencer έκανε ένα μικρό #tbt από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο φωτογραφίες.

Στην πρώτη λήψη η παρουσιάστρια ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ενώ στη δεύτερη με την κόρη της. Οι σκιές μαμάς-κόρης αντανακλώνται στη ντουλάπα και η 38χρονη έδειξε τον ενθουσιασμό της γι' αυτό γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Ο καλύτερος μήνας του χρόνου • Κατακίτρινα».

Η ανάρτηση της Mairiboo ξεπέρασε τις 47 χιλιάδες likes με τους φίλους-fans της να αφήνουν τα πιο γλυκιά σχόλια κάτω από το post.

Πρώτος και καλύτερος ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) ο οποίος έγραψε: «Δεν έχω δει πιο ωραία φωτογραφία στη ζωή σου μου».

Ακολούθησε το σχόλιο της Ράνιας Θρασκιά αλλά και της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Στο βίντεο μετακόμισης της Μαίρης Συνατσάκη, η Ολίβια και το διαβατήριο είναι οι πρωταγωνιστές

Ο φετινός Δεκέμβριος είναι πολύ ξεχωριστός για την Μαίρη Συνατσάκη καθώς έχει τρεις σημαντικούς λόγους για να γιορτάζει.

1. Η μετακόμιση στο νέο τους σπίτι

2. Τα πρώτα γενέθλια της Ολίβιας

3. Η περίοδος των εορτών

Το μόνο σίγουρο είναι πως η 38χρονη έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το πρώτο πάρτι της κορούλας της η οποία ήρθε και άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: mairiboo

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης