Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στάθηκε με περηφάνια δίπλα στο γιο της και η Μαίρη Συνατσάκη συγκινήθηκε

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στάθηκε με περηφάνια δίπλα στο γιο της και η Μαίρη Συνατσάκη συγκινήθηκε

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πολύ στενές φίλες και συνεχώς στηρίζουν η μία την άλλη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καμάρωσε τον 17χρονο γιο της, Φίλιππο, φέτος στην παρέλαση και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικές φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στο Instagram account της φωτογραφίες με την αδερφή, τη μητέρα της, τον γιο και την ανιψιά της, γράφοντας στην περιγραφή της ανάρτησης, «Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα».

Η Ντορέττα σαν κάθε περήφανη μαμά που σέβεται τον εαυτό της, πόζαρε δίπλα στον γιο της καμαρώνοντας τον.

https://www.instagram.com/p/Cy8EplegEIr/

«Όταν κάνεις παιδιά αλλάζεις, δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος άνθρωπος»

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, τον 19χρονο Διονύση και τον 17χρονο Φίλιππο.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν η ηθοποιός είχε δηλώσει για τα παιδιά της: «Απομακρύνονται από τη μαμά, όπως είναι το φυσικό, το φυσιολογικό. Ανέκαθεν ήταν αυτός ο στόχος μου, σε σχέση με τα παιδιά, να τους μεγαλώσω με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν τη δύναμη να πατήσουν στα πόδια τους και ν' ανοίξουν τα φτερά τους. θέλω τα αγόρια μου να γίνουν δύο άντρες ανεξάρτητοι, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στις επιλογές και στο αποφάσεις τους, αλλά ταυτόχρονα, επειδή είμαστε πολύ της αγκαλιάς, δεν έχουν χάσει αυτή την τρυφερότητα απέναντι στη μαμά τους».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μόλις στα 25 της χρόνια, είχε ήδη και τους δύο γιους της, οι οποίοι έχουν διαφορά μόλις δεκαπέντε μήνες.

«Δεν ξέρω πώς είναι να κάνεις παιδιά στα 30, αλλά ξέρω πως όταν κάνεις παιδιά, αυτομάτως και με έναν πολύ μαγικό τρόπο, αλλάζεις εντελώς τρόπο σκέψης, ωριμάζεις. Κάτι αλλάζει και σε κάνει αυτόματα πιο υπεύθυνο. Ουσιαστικά μετατοπίζεις όλη την προσοχή που έδινες μέχρι πρότινος από τον εαυτό σου στα παιδιά. Εκ των πραγμάτων, δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος άνθρωπος» έχει σημειώσει παλιότερα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Το πιο όμορφο σχόλιο από την πιο στενή φίλη

Τη δημοσίευση της Ντορέττας σχολίασε η αγαπημένη της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία είναι γνωστό ότι είναι πάρα πολύ δεμένες και τρέφουν αισθήματα λατρείας η μία για την άλλη.

Η Μαίρη, μάλιστα, όχι μόνο σχολίασε αλλά έκανε και το πιο όμορφο σχόλιο που θα μπορούσε, αφού έγραψε «Αγαπημένη μου οικογένεια της γης» και πρόσθεσε ένα συγκινημένο emoji, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο για ακόμα μία φορά ξεκάθαρο ότι η φιλία του είναι πραγματική.

sxolio-synatsaki

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε γενέθλια και το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη φανέρωσε τη σχέση τους