Στο βίντεο μετακόμισης της Μαίρης Συνατσάκη, η Ολίβια και το διαβατήριο είναι οι πρωταγωνιστές

Στο βίντεο μετακόμισης της Μαίρης Συνατσάκη, η Ολίβια και το διαβατήριο είναι οι πρωταγωνιστές

Μετακομίζει πάλι η Μαίρη Συνατσάκη; Το νέο της βίντεο έκανε αποκαλύψεις για όλα! Για την ενός έτους «walker» Ολίβια Στρατή και για μια ακόμα μετακόμιση.

Mία ακόμα Τετάρτη πέρασε και ένα ακόμα βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη έφερε αποκαλύψεις.

Ο πιασάρικος τίτλος, Μετακομίζουμε, μας έκανε να απορήσουμε αλλά σύντομα η Μαίρη εξήγησε πως πως μεταφέρει απλά ορισμένα πράγματα και ντουλάπες στο νέο στούντιο όπου και θα παρουσιάζει τα ρούχα και τα παπούτσια που φέρουν την υπογραφή της.

Κι εκεί, ανάμεσα στο ξεσκαρτάρισμα ρούχων, αντικειμένων και προϊόντων ομορφιάς, η Συνατσάκη είχε την καλύτερη βοηθό, την σχεδόν ενός έτους Ολίβια.

Στην πόζα της Μαίρης Συνατσάκη με το μίνι μαύρο φόρεμα, η ομοιότητα με τη Meghan Markle ήταν μεγάλη

Η μικρή περιπατητής Ολίβια, ανοιγοκλείνει συρτάρια, πετάει πράγματα και είναι ό,τι πιο cute θα δεις σήμερα.

olivia2.jpg

Στο προηγούμενο βίντεο της, η Μαίρη Συνατσάκη ξεκίνησε αποκαλύπτοντας πως η Ολίβια εδώ και λίγο καιρό περπατάει - χαρακτηριστικά όπως είπε «περπατουλάει» - και γι' αυτό χάρισε το τραπεζάκι του σαλονιού της στην αδερφή της Αλίκη, καθώς είχε «πολλές γωνίες» και η μικρή Ολίβια εξερευνά πια όλο το σπίτι.

1700737714610-170578311-olivia4.jpg

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, στο χτεσινό βίντεο μάθαμε το γιατί οι γυάλινες ντουλάπες της Μαίρης θα πεταχτούν.

mairi00.jpg

Το δωμάτιο της Ολίβιας

Σε ένα παλιότερο βίντεο που είχε ανεβάσει στο YouTube κανάλι της η Μαίρη Συνατσάκη είχε αναφερθεί και στο δωμάτιο της μικρής Ολίβιας, το οποίο δημιούργησαν με βάση τη μοντεσοριανή αγωγή.

Σε εκείνο το βίντεό της, η ίδια είπε πως η μικρή Ολίβια δεν κοιμήθηκε ποτέ σε κούνια, αλλά είχε πάντα το κρεβατάκι της το οποίο μάλιστα δεν είχε βάση. Παράλληλα, έδειξε πως μετά τους 6 - 7 μήνες αφαίρεσε τα προστατευτικά από το κρεβάτι της μικρούλας και πρόσθεσε κάποια μαξιλαράκια γύρω από αυτό και σε επίπεδα έτσι ώστε να μπορεί να κατεβαίνει η μικρούλα με ευκολία και ασφάλεια από το κρεβάτι της όποτε θέλει.

«Το δικό μας το παιδί, η προσωπικότητά του κι έτσι όπως την ζήσαμε, φάνηκε να της ταιριάζει αυτή η ανεξαρτησία και να έχει τον χώρο της έτσι διαμορφωμένο που να είναι απολύτως ένα «ναι δεν πειράζει τίποτα να ακουμπήσεις εδώ..ναι..ναι εκεί, πήγαινε εκεί...». Ένας χώρος που να μην έχει «όχι» και «μη». Είναι έτσι διαμορφωμένο το δωμάτιό της που να είναι παντού «ναι πήγαινε, ακούμπα, πιάσε...». Αυτός ήταν ο στόχος» είχε αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη.

To διαβατήριο:

olivia3.jpg

Μέσα στο γενικό decluttering που έκανε η Μαίρη, στα χέρια της έπεσε και το διαβατήριό της, το πιο άχρηστο αντικείμενο μέσα στο σπίτι της όπως τόνισε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα αστειεύτηκε τονίζοντας πως θα τα αλλάξει όλα, θα πάρει την Ολίβια μαζί της και την οικογένειά της και θα γυρίσουν όλον τον κόσμο!