Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε γενέθλια και το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη φανέρωσε τη σχέση τους

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε γενέθλια και το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη φανέρωσε τη σχέση τους

Η νονά της Ολίβιας, κόρης της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή είχε γενέθλια και το πάρτι για εκείνη είχε μια υπέροχη τούρτα και μια ακόμα πιο ωραία αφιέρωση.

Το πάρτι γενεθλίων της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τα 44 χρόνια ζωής της, είχε καλούς φίλους και καλό φαγητό!

Σε ένα νέο εστιατόριο στην Αθήνα, η 44χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια συγκέντρωσε την οικογένεια που επέλεξε, τους φίλους της και γιόρτασαν όλοι μαζί.

Εννοείται πως στο πλευρό της η Ντορέττα είχε την κουμπάρα της Μαίρη Συνατσάκη, η οποία όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την Παπαδημητρίου.

Πραγματική μου αγάπη

387868925_18394881640042298_879157596121345163_n.jpg

Η Μαίρη, ευχήθηκε στην κουμπάρα της Ντορέττα, που θα είναι και νονά της κόρης της Ολίβιας γράφοντας χαρακτηριστικά «Πραγματική μου Αγάπη», όσο η Παπαδημητρίου έσβηνε το κεράκι στην τούρτα γενεθλίων της.

«Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα γράφω δημόσια λόγια και ευχές για την φανταστική μου αγάπη που προσπαθούν να φτάσουν ελάχιστα τα όσα είναι. Δε θα τα καταφέρω ποτέ και δε πειράζει! Σε θαυμάζω απεριόριστα. Σε ευχαριστώ ανεπανάληπτα. Σε αγαπάω φανταστικά! Χρόνια πολλά μοναδική μου», είχε πει χαρακτηριστικά και το 2019 η Μαίρη, προτού η φιλία αυτή σφραγιστεί από μια κουμπαριά.

387870851_18394950673042298_3802377577954544775_n.jpg

Οι κουμπάρες πόζαραν μαζί, ντυμένες ασπρόμαυρα και η Ντορέττα είχε αποκαλύψει πως το floral ασπρόμαυρο φόρεμά της ήταν Project Soma.

doretta3.jpg

H τούρτα, ήταν φτιαγμένη όπως κάθε φορά από την Άντα Λιβιτσάνου με ένα ξεχωριστό σχέδιο φοίνικα να την κοσμεί και το γνωμικό «Rise like a Phoenix», κάτι που αντιπροσωπεύει την Ντορέττα, η οποία ποτέ δεν το βάζει κάτω και πάντα αναγεννιέται!

Στο πάρτι γενεθλίων, το παρών έδωσε πέραν της Μαίρης και ο Fipster με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αλλά και η Μαρία Σολωμού η οποία αστειεύτηκε τονίζοντας πως η Ντορέττα κλείνει τα 32!

Η Ντορέττα είχε μιλήσει για τις σκέψεις της για τη δεκαετία των 40, λίγο πριν μπει σε αυτήν το 2019, οπότε και είχε αναφέρει:

«Αλλά οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες, έλεγε η μεγάλη Ρίτα. Να ξέρεις, όλες οι φίλες μου που έχουν περάσει τα 40, μου λένε ότι κάτι συμβαίνει στη γυναίκα, ένα πολύ ωραίο κλικ και όλα ξαφνικά είναι πολύ καλύτερα. Ότι η γυναίκα στα 40 αλλάζει. Αφήνει πίσω πολλές ανασφάλειες, είναι πολύ συνειδητοποιημένη, φτιάχνει τη ζωή της όπως τη θέλει. Νομίζω ότι έρχεσαι πιο κοντά στο κέντρο σου μετά τα 40. Πάντως, ενεργειακά δε νιώθω την ηλικία μου. Αυτό έχει σημασία. Εφ’ όσον είμαι 40 και μπορώ να χορεύω, να τραγουδάω, να χοροπηδάω, να κάνω, να ράνω… νιώθω ότι είμαι δυνατή».

https://www.instagram.com/p/B3nRlgdHXcu/

Πάντως, στο πρόσφατο φοιτητικό app που είχε χρησιμοποιήσει η Ντορέττα, όλοι είχαν αναφωνήσει πως η ηθοποιός και παρουσιάστρια απλά δεν μεγαλώνει!

https://www.instagram.com/p/CyJL8EKorBG/

H Ντορέτα Παπαδημητρίου καμαρώνει δίπλα στους γιους της και χαρούμενη που βαφτίστηκε η ανηψιά της