Περνάμε καλά και αυτό βγαίνει στον κόσμο

Περνάμε καλά και αυτό βγαίνει στον κόσμο

Η Ellen DeGeneres γιόρτασε τα γενέθλιά της live στο στούντιο, παρέα με την Julia Roberts και τον Colin Farrell.

Η Τετάρτη που μας πέρασε, 26 Ιανουαρίου, μπορεί να ήταν μια συνηθισμένη μέρα για εσάς, αλλά για την Ellen DeGeneres, την παρουσιάστρια μιας από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης, ήταν η μέρα των 53ων γενεθλίων της. Και όταν είσαι ένα τόσο γνωστό και αγαπητό πρόσωπο της τηλεόρασης, μια τέτοια μέρα δεν μπορεί να περάσει με μια απλή τούρτα από την παραγωγή του καναλιού.

Έτσι, έκαναν μια βόλτα από το πλατό οι φίλοι της για να γιορτάσουν μαζί της. Μέσα σε αυτούς, ήταν ο Colin Farrell, ο οποίος έκανε δώρο στην Ellen ένα t-shirt με τυπωμένη μια φωτογραφία τους να φιλιούνται στο στόμα και από κάτω την φράση «Colin and Ellen forever», η Julia Roberts με ένα πανάκριβο κολιέ για δώρο, η εγκυμονούσα Pink που τραγούδησε ένα κομμάτι εξαιρετικά αφιερωμένο στην παρουσιάστρια, καθώς και η σύντροφος της Ellen DeGeneres στη ζωή, Portia de Rossi, η οποία ντύθηκε Marilyn Monroe και τραγούδησε το «Happy Birthday» στην αγαπημένη της. Η Roberts με τον Farrell έφεραν επίσης μαζί τους μια τεράστια τούρτα για να ολοκληρώσουν το γλέντι.

Γιατί εκεί στο Hollywood, αν ξέρουν να κάνουν ένα πράγμα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι να οργανώνουν τα πιο εντυπωσιακά πάρτυ.