Ο Στέργιος Μικρούτσικος σε σπάνια έξοδο μαζί με τον πατέρα του

Ο Στέργιος Μικρούτσικος σε σπάνια έξοδο μαζί με τον πατέρα του

NDP PHOTO AGENCY

Ο Στέργιος, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ότι η σχέση με τον πατέρα του έχει περάσει από διάφορες φάσεις. 

Ο Στέργιος Μικρούτσικος, είναι ο μονάκριβος γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο Στέργιος, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο που βρίσκεται ο πατέρας του. Σπάνια εμφανίζεται σε δημόσιες εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μουσική και εργάζεται ως Dj.

Πατέρας και γιος, έχουν μία ιδιαίτερη σχέση. Μητέρα του Στέργιου, ήταν η τραγουδίστρια Μαρία Δημητριάδη, η οποία απεβίωσε το 2009 από σπάνια πνευμονική νόσο. Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του Στέργιου, η σχέση με τον πατέρα του έχει περάσει από διάφορες φάσεις. Όταν ήταν στην εφηβεία, υπήρχαν μεταξύ τους πολλές συγκρούσεις. Φτάνοντας σε σημείο να κάνουν να μιλήσουν ακόμα κι έναν χρόνο. Παρά τις όποιες δυσκολίες, η αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους, τους έφερε και πάλι κοντά.

https://www.instagram.com/p/CV0s4IVoTNO/

Η σχέση του Στέργιου με τον πατέρα του

Πλέον, τα θέματα που υπήρξαν μεταξύ τους έχουν λυθεί. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και πραγματοποιούν μαζί κοινές εμφανίσεις μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πριν λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μία φωτογραφία με τον μονάκριβο γιο του.

201212111148430.0268_ANDREAS_MIKROYTSIKOS_STERGIOS_MIKROYTSIKOS_10122012.jpg

PHOTO AGENCY NDP

Συγκεκριμένα, πατέρας και γιος, είχαν βγει για φαγητό σε ένα μαγαζί στην Νέα Σμύρνη. Πέρα από τις όμορφες στιγμές που περνούν οι δυο τους αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι η εμφάνιση του Στέργιου δεν έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία χρόνια.

405246716_1595914674585800_4951259051472809605_n-(1).webp

@andreasmikroutsikos

Ο Στέργιος, τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Dj και δραστηριοποιείται σε ένα από τα πανέμορφα νησιά της χώρας μας, τη Μήλο. Δεν ασχολείται με τα social media, έχει ένα προφίλ στο Instagram στο οποίο ανεβάζει τα μουσικά κομμάτια που φτιάχνει.