Ποιος σταρ του Hollywood «έβρεξε» τα παντελόνια του;

Ποιος σταρ του Hollywood «έβρεξε» τα παντελόνια του;

Όλοι έχουμε τις ντροπιαστικές στιγμές μας, αλλά ο συγκεκριμένος σταρ έδωσε νέο νόημα στη φράση «άβολη ανάμνηση».

Όποιος πει πως δεν έχει κάνει ποτέ κάτι για το οποίο να ντρέπεται στη ζωή του, λέει ψέματα. Όλοι μας έχουμε αναμνήσεις που δεν θέλουμε να θυμόμαστε, πόσο μάλλον να μοιραζόμαστε με άλλους.

Ο Hugh Jackman, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει τέτοιες ανασφάλειες.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα στο show «The Rachael Ray» για να προωθήσει τη νέα του ταινία «Real Steel». Μάλλον όμως έχει βαρεθεί να μιλάει για αυτό το θέμα, οπότε αποφάσισε να μοιραστεί άλλα πράγματα με τον κόσμο. Όπως, για παράδειγμα, εκείνη τη φορά που είχε κατουρηθεί πάνω του ενώ βρισκόταν στη σκηνή.

Το ντροπιαστικό και άβολο αυτό γεγονός, έγινε το 1996, όταν ο Hugh Jackman έπαιζε σε μια παράσταση της «Ωραίας και του Τέρατος», στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής, όμως, στη προσπάθειά του να τρομάξει τη συμπρωταγωνίστριά του, ο Jackman είχε μια άτυχη στιγμή.

«Η πρώτη παράσταση με τραγούδι και χορό που έπαιξα ποτέ, ήταν «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και έπαιζα τον Gaston», είπε ο Jackman στη συνέντευξη. «Ο Gaston φορά κόκκινο κολάν και μπότες μέχρι το γόνατο και γενικά ο ρόλος του είναι πολύ σωματικός και ενεργητικός. Είχα πονοκεφάλους κάθε μέρα για δύο μήνες. Οπότε πήγα σε έναν ειδικό και μου είπε πως έχω αφυδατωθεί. Έτσι ξεκίνησα να πίνω τέσσερα λίτρα νερό τη μέρα, καθ' όλη τη διάρκεια των παραστάσεων».

Αν δεν έχετε καταλάβει ήδη που το πάει, απλώς διαβάστε τη συνέχεια της εξιστόρησής του:

«Ανεβαίνω στη σκηνή, έτοιμος για τη πρώτη μου εμφάνιση... και έχω ανάγκη να πάω στην τουαλέτα. Το τραγούδι που έπρεπε να ερμηνεύσω εκείνη τη στιγμή, ήταν το πιο απαιτητικό από καρδιαγγειακής άποψης τραγούδι που έχω ερμηνεύσει ποτέ. Έτσι, όταν σήκωσα την "Belle" στον αέρα, σταμάτησα να τραγουδάω γιατί συνειδητοποίησα πως οι μύες που χρειάστηκε να χαλαρώσω για να ερμηνεύσω αυτό το κομμάτι, είναι ακριβώς αυτοί που δεν πρέπει να χαλαρώσεις όταν θες να πας στην τουαλέτα και δεν μπορείς».

Αν μη τι άλλο, ο άνθρωπος απέδειξε πως είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του.