Η Gisele με crop top «παρτάρει» στο καρναβάλι του Ρίο 4 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Tom Brady

Η Gisele με crop top «παρτάρει» στο καρναβάλι του Ρίο 4 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Tom Brady

 (AP Photo/Silvia Izquierdo)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Η Βραζιλιάνα καλλονή βρίσκεται ήδη στην πατρίδα της και μπήκε στο ρυθμό του μεγάλου καρναβαλιού του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Είναι η πρώτη φορά που η Gisele φαίνεται τόσο ευδιάθετη, 4 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Tom Brady. 

Για τους Βραζιλιάνους το καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο εκτός από το μεγαλύτερο του κόσμου, αποτελεί εθνική τους γιορτή. Και μετά από δύο χρόνια ακυρώσεων των εκδηλώσεων λόγω πανδημίας, φέτος επέστρεψε δυναμικά.

Για αυτό το λόγο η Gisele επαναπατρίστηκε για να διασκεδάσει με την ψυχή της για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό της. Κάνοντας μία sexy εμφάνιση και με τους συμπατριώτες της να την αποθεώνουν.

https://www.instagram.com/p/CgefeCZgaaj

Η προπόνηση πριν την σάμπα

H Gisele έχει ήδη ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά το διαζύγιό της και φαίνεται (και φέρεται) αναλόγως. Δηλαδή δείχνοντάς μας πως είναι χαρούμενη και αισιόδοξη. Το ότι θα επέστρεφε στην πατρίδα της την Βραζιλία για το καρναβάλι, μας το είχε δείξει με τις εντατικές προπονήσεις που έκανε στο χορό για να ξαναθυμηθεί τα βήματα της σάμπα.

https://www.instagram.com/p/CouxacxDqjx

Το διάσημο μοντέλο βρίσκεται εδώ και μέρες στην χώρα όπου γεννήθηκε και το Ρίο για τις εορταστικές εκδηλώσεις και φορώντας το crop top της χόρεψε και χαιρετούσε παράλληλα τους φανς της που την αναγνώρισαν, ενώ επικράτησε ένα πανδαιμόνιο με τους φωτογράφους με την είσοδό στο κεντρικό στάδιο της πόλης όπου είχαν μαζευτεί οι ομάδες των καρναβαλιστών.

Έδειχνε φυσικά χαρούμενη και για πρώτη φορά τόσο εκδηλωτική 4 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Tom Brady.

https://www.instagram.com/p/CgzDzFmg6e9

Ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες, πως αποσύρεται οριστικά στο τέλος της σεζόν από την αθλητική δράση και αυτή τη φορά το εννοεί και δεν είναι το ίδιο με την προηγούμενη φορά που ανακάλεσε την απόφασή του και προκάλεσε την μεγάλη κρίση - ρήξη, στον γάμο του με τον διάσημο μοντέλο.

Tom-Brady-Gisele-Bündchen-Divorce

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

2019 Invision

Η Gisele Bündchen σχολίασε την απόφαση του Tom Brady να αποσυρθεί με τον πιο διακριτικό τρόπο

Φιλικοί κύκλοι της Gisele ανέφεραν πως η ίδια του ευχήθηκε τα καλύτερα, χωρίς όμως να καταλαβαίνουμε αν για χάρη των παιδιών τους έχουν πραγματικά καλές σχέσεις, ή απολύτως τυπικές, όπως οι περισσότεροι φαντάζονται.