H Natalia Oreiro στα 46 της βραβεύτηκε για το στυλ της αλλά το καλύτερο «βραβείο» είναι ο γιος της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Natalia Oreiro στα 46 της βραβεύτηκε για το στυλ της αλλά το καλύτερο «βραβείο» είναι ο γιος της

Η Milagros η «ατίθαση» 25 χρόνια, αφότου την γνωρίσαμε μέσα από τις τηλενουβέλες που πρωταγωνίστησε, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και με μια μεγάλη καριέρα.

Την Natalia Oreiro την γνωρίσαμε στα τέλη των 90's στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα τη χρονιά 1998-1999 μέσα από την τηλενουβέλα «Milagros η ατίθαση» και αργότερα στο «Sarita είσαι η ζωή μου» και «Μελίτα το φλογερό κορίτσι». Εκείνη την εποχή ήταν της μόδας τα κανάλια να προβάλλουν διάφορες μεξικάνικες σαπουνόπερες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά βλέποντας πως η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού ήταν μεγάλη. Έτσι μαζί με την Thalia που έγινε πασίγνωστη στον κόσμο ως «Μαρία της γειτονιάς» ή «Μarimar» το ίδιο γνωστή διεθνώς έγινε και η Natalia Oreiro, οδηγώντας το κοινό στη λεγόμενη Ορεϊρομανία.

Τι κάνει σήμερα η Natalia Oreiro;

Η Ουρουγουανή ηθοποιός αν ρίξεις και μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως συνεχίζει να είναι το ίδιο εντυπωσιακή, ενώ στα 46 της έχει κατακτήσει πέρα από τον χώρο του θεάματος - μέσω της υποκριτικής και του τραγουδιού - και τον χώρο της μόδας.

Η ίδια μαζί με την αδερφή της, την Adriana, δημιούργησαν το brand Las Oreiro το 2007 ανοίγοντας 3 πολυκαταστήματα, ενώ από το 2009 είναι ενεργό και το e-shop τους. Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες κέρδισε το βραβείο «Καλύτερου Στυλ στα Social Media» στα Martin Fierro De La Moda Awards 2023, στα οποία ήταν υποψήφια και για το βραβείο της «Ηθοποιού με το Καλύτερο Στυλ» αποδεικνύοντας πως έχει ταλέντο και στο styling.

https://www.instagram.com/p/CrTWxi7MPxr/

Τα βραβεία βέβαια, δεν σταματούν εκεί για την Natalia Oreiro, αφού συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε διάφορες σειρές, κερδίζοντας μάλιστα την περασμένη άνοιξη το βραβείο του κοινού για τον ρόλο της στη σειρά «Santa Evita», ενώ όπως ενημέρωσε και τους διαδικτυακούς της φίλους τον Νοέμβριο με μια ανάρτησή της ετοιμάζει και καινούργια ταινία.

https://www.instagram.com/p/C0FXmnvx8d8/

Μεγάλη επιτυχία είχε και στο τραγούδι η ηθοποιός, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, έχοντας ηχογραφήσει 3 δίσκους με υψηλές πωλήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με μεγαλύτερες επιτυχίες της να είναι το Que sí, que sí, αλλά και το Cambio dolor που ήταν το soundtrack της Μilagros που τραγουδούσε η ίδια.

Δεν προκαλεί λοιπόν, εντύπωση το γεγονός πως η ίδια έχει εμφανιστεί και σε διάφορα τηλεοπτικά shows της Ουρουγουάης, όπως το The Voice αλλά και το «Uruguay's got talent» σαν μέλος της κριτικής επιτροπής.

Η Natalia Oreiro, όμως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όλα αυτά τα χρόνια και σε κοινωνικά θέματα, παίρνοντας μέρος κάθε χρόνο σε διάφορα φιλανθρωπικά events. Το 2011 έγινε και επίσημα Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef, καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει η πρώτη γυναίκα που γίνεται πρέσβειρα ανάμεσα σε δύο χώρες, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη.

Παράλληλα, η ίδια ασχολείται πολύ και με το περιβάλλον και την κλιματική κρίση, γι' αυτό μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της αποτελεί και η Greenpeace, της οποίας έγινε και επίσημα μέλος το Δεκέμβριο του 2004 μαζί με τον σύζυγο της. Aπό τότε η ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε πολλές εκστρατείες και καμπάνιες για το περιβάλλον.

Η αγάπη της για τον γιο της

Μέσα σε όλους αυτούς τους ρόλους που έχει να υπηρετήσει στη ζωή της η Natalia Oreiro, είναι και μια πολύ τρυφερή μαμά. Η ίδια τον περασμένο Οκτώβριο δημοσίευσε στο Instagram της ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα από εκείνη και τον γιο της, ξεκινώντας μάλιστα από το πρώτο λεπτό που τον κράτησε στην αγκαλιά της.

https://www.instagram.com/reel/Cyb1PecxH0F/

Ο 12χρονος Ata με τα μακριά μαλλιά, είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της η ηθοποιός και αυτό φαίνεται απ' όλες τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς μαζί του, όπως θα δεις στα social media της.

«Και το σύμπαν σταματά» γράφει, για παράδειγμα, σε ανάρτησή της που την δείχνει να τον κρατάει στην αγκαλιά της.

https://www.instagram.com/reel/CsytchasUAZ/

Η Natalia Oreiro παντρεύτηκε τον Ricardo Μollo, frontman της Αργεντίνικης rock μπάντας Divididos, σε ένα καράβι πάνω στη θάλασσα το 2001, και παρότι η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε αρκετά χρόνια αργότερα - 10 για την ακρίβεια - με την έλευση του γιου τους, οι δυο τους παραμένουν πολύ ερωτευμένοι.

Τρανή απόδειξη και το γεγονός πως για την επέτειο των 20 χρόνων από τον γάμο τους, η Natalia Oreiro δημοσίευσε ένα βίντεο από εκείνη τη σημαντική μέρα, στο οποίο οι δυο τους να είναι πάνω σε ένα καράβι στη θάλασσα και δελφίνια να περνούν από κάτω τους την ώρα που ορκίζονται ο ένας στον άλλο αιώνια αγάπη.

https://www.instagram.com/tv/CYJY-Q0lVDR/