Ο Adam Driver έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά κάτω από άκρα μυστικότητα

Πατούλια Κατερίνα
Ο Adam Driver έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά κάτω από άκρα μυστικότητα
Adam Driver arrives at the premiere of the film Ferrari, Monday, Dec. 4, 2023, in London. (Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP) Invision

Έναν γιο και μια κόρη έχει αποκτήσει πλέον ο Adam Driver.

Ο Adam Driver και η σύζυγος του Joanne Tucker απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους μέσα στο 2023 σύμφωνα με την Page Six.

Ο 40χρονος αποκάλυψε τον ερχομό της κόρης του σε μια πρόβα για το Saturday Night Live στο οποίο ήταν οικοδεσπότης για τέταρτη φορά.

91st Academy Awards - Red Carpet

Τον Φεβρουάριο του 2023, είχαν δημοσιευτεί οι πρώτες εικόνες της 41χροξνης Tucker με φουσκωμένη κοιλίτσα αλλά δεν έγινε ποτέ ανακοίνωση για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Ο γιος του ζευγαριού ήρθς το 2016 και η ανακοίνωση του ερχομού του έγινε το 2018. Το μυστικό είχε τότε προδώσει η αδερφή της συζύγου του Driver, όταν έκανε δημόσιο το προφίλ της στο Instagram και έγιναν φανερές οι φωτογραφίες από το κοινό baby shower.

2023 NYFF -

Ο Driver και η αγαπημένη του ποτέ δεν μίλσαν για τον ερχομό του γιου τους δημόσια αλλά τον Μάρτιο του 2021 έκαναν διακοπές με ένα μικρό αγόρι.

Ο Driver γνωρίστηκε με την Tucker στη δραματική σχολή Juilliard στις αρχές του 2000 και παντρεύτηκαν μυστικά τον Ιούνιο του 2013.

Ο Adam έχει εξομολογηθεί πως η σχέση του αυτή τον έχει κρατήσει φυσιολογικό κόντρα στην τρέλα του Hollywood.

World Premiere of

Μιλώντας για την εξωτερική του εμφάνιση, ο Driver έχει πει:

«Με έχουν αποκαλέσει και αλογομούρη δεν το παίρνω τοις μετρητοίς. Θυμάμαι να διαβάζω μια κριτική που έλεγε ότι ο ατζέντης του μάλλον δεν ήξερε αν πρέπει να τον βάλει σε ταινία ή στις ιπποδρομίες. Προσπαθώ λοιπόν να μην παίρνω τίποτα μέσα μου.

Έχω εργαστεί σταθερά, με ανθρώπους που ανέκαθεν ήθελα, ανέκαθεν είχα ονειρευτεί να συνεργαστώ. Είμαι όπως είμαι, δεν μπορώ να το αλλάξω. Οπότε φαντάζομαι ότι με έχει βοηθήσει. Αν εξαιρέσουμε ότι σπάω τους καθρέφτες όπου πηγαίνω και ότι το δυσανάλογο σώμα μου δεν χωράει μέσα από πόρτες, μέσα σε αυτοκίνητα και στα περισσότερα ρούχα, είναι καλό», είπε χαρακτηριστικά ο 40χρονος.