Στην πρώτη εικόνα της Χρύσας Μιχαλοπούλου με τον γιο της, η Δροσάκη έστειλε όλη την αγάπη του κόσμου

Στην πρώτη εικόνα της Χρύσας Μιχαλοπούλου με τον γιο της, η Δροσάκη έστειλε όλη την αγάπη του κόσμου

«Ο Μ'αγαπάς κι η Σ'αγαπώ» έγραψε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην περιγραφή της ανάρτησής της. 

Το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της επέλεξε να έχει φόντο η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε με τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον γνωστό σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του ως κριτής στο Master Chef.

Η ηθοποιός, την οποία θα δούμε να μπαίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», δεν είχε μπει στον πειρασμό να δημοσιεύσει εικόνες του μικρού Κίμωνα, από τότε που γεννήθηκε, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το βράδυ της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου έκανε, όμως, την διαφορά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της.

Στην εικόνα ο μικρός είναι στην αγκαλιά της μητέρας του και μαζί κοιτάζουν προς το φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

https://www.instagram.com/p/C0wtgB7tmEu/

Τα σχόλια για τους «Μ'αγαπάς, Σ'αγαπώ»

Η ανάρτηση της ηθοποιού έλαβε αρκετά σχόλια αγάπης από φίλους αλλά και από κάποια πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η Λένα Δροσάκη, για παράδειγμα, θέλησε να στείλει την αγάπη της, βάζοντας πέντε καρδιές κάτω από την τρυφερή ανάρτηση μητέρας-γιου.

drosaki.png

Το ίδιο θέλησε να κάνει και η ηθοποιός, Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία είδαμε να αγωνίζεται στο Survivor το 2022.

Screenshot-2023-12-13-113220.png

Όλες οι φορές που ο Κουτσόπουλος πόζαρε με τον Κίμωνα

Σε αντίθεση με την Μιχαλοπούλου, ο Κουτσόπουλος έχει μπει αρκετές φορές στον πειρασμό να αναρτήσει στιγμές από την καθημερινότητά του ως νέος πατέρας.

Τελευταία φορά που είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό του παρουσιαστή της «Φάρμας» τιε περιπέτειες του μικρού Κίμωνα ήταν την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. Τότε ο περήφανος πατέρας ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο ο γιος του καθόταν «στη θέση ισχύος» του στούντιο και έβλεπε κινούμενα σχέδια.

Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, όμως, θέλησε να μας δείξει την πραγματική ουσία αυτής της ανάρτησης, γράφοντας «Τρια-Δυο-Ένα και … Πάμε Μπαμπά» και κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι πίσω από την πλάκα κρύβεται μία αλήθεια σχετικά με το ποιος κάνει «κουμάντο» στο σπίτι αλλά όπως φαίνεται και στη δουλειά, αφού ο Κουτσόπουλος junior ζήτησε κινούμενα σχέδια και αυτά απλώς… προσγειώθηκαν στο στούντιο.

koutsopoulos.png

Λίγο νωρίτερα, ο Κουτσόπουλος μας έδειξε πως εκπαίδευε τον γιο του για την «Φάρμα», αναρτώντας μία εικόνα στην οποία φαινόταν ότι άρχισε να μαθαίνει τα ζώα.

koutsopouloskimonas.jpg

Τον Ιούλιο, ο γνωστός σεφ θέλησε για ακόμα μία φορά να δείξει εικόνες από τους πρώτους μήνες ττης πατρότητας, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που είχε αγκαλία τον Κίμωνα κι εκείνος τον φιλούσε στο μέτωπο.

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Το Απρίλιο, ο σεφ ανέβασε την πρώτη εικόνα με τον γιο του, τον οποίο κρατούσε στην αγκαλιά του, όσο εκείνος γελούσε με την ψυχή του!

https://www.instagram.com/p/CqyLCqrImuQ/