Στο βίντεο με το νέο τραγούδι της Όλγας & της Νίκης Σκιαδαρέση πρωταγωνιστής ήταν ο μπαμπάς τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο βίντεο με το νέο τραγούδι της Όλγας & της Νίκης Σκιαδαρέση πρωταγωνιστής ήταν ο μπαμπάς τους

Μπορεί να εμφανίζεται στο τέλος του νέου βίντεο των «Σκιαδαρέσων», όμως ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την απρόσμενη ατάκα του είναι δικαιωματικά ο πρωταγωνιστής του.

Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση, οι δίδυμες κόρες της Μπέσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, σε αντίθεση με τον μικρότερο αδερφό τους τον Γιάγγο, έχουν κληρονομήσει το ταλέντο τους όσον αφορά την ενασχόλησή τους με τον καλλιτεχνικό χώρο. Βέβαια, τα δύο 26χρονα κορίτσια πέρα από την υποκριτική, έχουν δημιουργήσει και το δικό τους ντουέτο με το όνομα «Σκιαδαρέσες», όπου συνθέτουν και τραγουδούν τα δικά τους τραγούδια, αποδεικνύοντας πως το ταλέντο κυλάει μέσα τους, αφού και οι φωνές τους είναι εξαιρετικές.

https://www.instagram.com/p/CGNKAXXlLQO/

Η ιδέα αυτή με τη δημιουργία των δικών τους κομματιών ξεκίνησε, όπως έχουν αναφέρει ή όπως ίσως είχες προσέξει από τα social media τους την περίοδο της καραντίνας - όπου ανέβαζαν στο YouTube και το Instagram βιντεοκλίπ των κομματιών τους σκηνοθετημένα από τις ίδιες μέσα από το σπίτι τους. Παρ' όλα αυτά οι δυο τους συνεχίζουν μέχρι σήμερα να ασχολούνται με το τραγούδι και πλέον κάνουν αρκετές εμφανίσεις τόσο σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα - όπως στον Σταυρό του Νότου - όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

skiadareses.jpg

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι και πάλι πρωταγωνιστής

Παράλληλα, η Όλγα και η Νίκη έχουν και τον δικό τους λογαριασμό ως «Σκιαδαρέσες» στο Instagram, όπου δημοσιεύουν τις νέες δημιουργίες τους και ενημερώνουν τους fans τους για τις διάφορες εμφανίσεις τους. Κάτι τέτοιο θέλησαν να κάνουν και με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έβγαλαν λόγω των γιορτών μαζί με μια ακόμα φίλη τους, τη Nitsa, γράφοντας μάλιστα με χιούμορ στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσαν στο Instagram του πως είναι το «χειρότερο χριστουγεννιάτικο τραγούδι».

https://www.instagram.com/reel/C0uuRyrIB9E/

Καθώς λοιπόν, οι followers τους άκουγαν το κομμάτι που έβγαλαν για τα Χριστούγεννα, λίγο πριν τελειώσει το βίντεο ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, βγήκε στη βεράντα του σπιτιού τους με τη ρόμπα - γιατί ναι τα κορίτσια τραγουδούσαν έξω από εκεί - και με δυνατή φωνή σαν άλλος «Γκριντς» ή «Σκρούτζ» φώναξε:

«Ησυχία επιτέλους! Αμάν θέλουμε να κοιμηθούμε! Άντε πια κανένας σεβασμός, Χριστούγεννα και gingle bells και σκ@@@!».

Φυσικά, η ατάκα αυτή ήταν στα πλαίσια του χιουμοριστικού βίντεο που ήθελαν να δημιουργήσουν οι «Σκιαδαρέσες» για ακόμα μια φορά, μιας και ο μπαμπάς τους, όλο αυτό το διάστημα τις έχει υποστηρίξει πολύ ενεργά και τις έχει βοηθήσει με τις εμφανίσεις τους. Άλλωστε και για εκείνον και για την Μπέσυ Μάλφα είναι πολύ συγκινητικό να βλέπουν πως τα παιδιά τους μεγαλώνουν και τα καταφέρνουν μόνα τους.

Βέβαια, η απρόσμενη αυτή συμμετοχή του ηθοποιού στο homemade βιντεοκλίπ των κοριτσιών του ξετρέλανε τους followers τους, οι οποίοι σε συνδυασμό με τα όσα έλεγε το τραγούδι έδειξαν με τα σχόλιά τους πως χάρηκαν ιδιαίτερα παρακολουθώντας το συγκεκριμένο βίντεο.