Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση ποζάρουν με μαγιό και θυμίζουν μοντέλα της δεκαετίας του '70

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση ποζάρουν με μαγιό και θυμίζουν μοντέλα της δεκαετίας του '70

Oι καλλονές δίδυμες «Γκιαδαρέσες» κόρες της Μπέσυς Μάλφα και το σχόλιο του μπαμπά, Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μπορούν να καμαρώνουν για την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τις 26χρονες δίδυμες κόρες τους, Όλγα και Νίκη αλλά και τον 18χρονο γιο τους Γιάγκο.

Αν και ο Γιάγκος, όπως μάθαμε από τους δυο ηθοποιούς πέρασε φέτος στην σχολή που επιθυμούσε, οι κόρες τους από την καραντίνα κι έπειτα έγιναν ιδιαίτερα γνωστές μέσα από τα social media και το YouTube για τα τραγούδια που μόνες τους συνέθεταν και τραγουδούσαν με τα πεισσότερα βίντεο μάλιστα, να είναι γυρισμένα στο σπίτι τους.

Η Όλγα και η Νίκη ή αλλιώς οι «Σκιαδαρέσες», όπως τις μάθαμε καλύτερα τα τελευταία δύο περίπου χρόνια αν και ασχολούνται και με την υποκριτική έγιναν ιδιαίτερα αγαπητές για τα τραγούδια τους και κάπως έτσι οι συναυλίες τους, πλέον, είναι sold out.

https://www.instagram.com/p/CuyU5bgoMH5/

Oι πόζες με μαγιό

Πέρα, όμως από το ταλέντο που κληρονόμησαν από τους γονείς τους τα δύο κορίτσια φαίνεται πως κληρονόμησαν και την ομορφιά της μαμάς τους. Ιδιαίτερα στις πόζες τους με μαγιό στα προφίλ τους στο Instagram από προηγούμενα καλοκαίρια αλλά και από τις στιγμές που ξεκλέβουν φέτος για μια βουτιά ενδιάμεσα από τις συναυλίες τους, φαίνονται όπως θα δεις στην gallery που ακολουθεί, οι καλλίγραμμες σιλουέτες τους αλλά και το στυλ των μαγιό που επιλέγουν, το οποίο είναι πιο vintage.

'Οπως είναι φυσικό οι αναρτήσεις τους με μαγιό εντυπωσιάζουν τους followers τους, οι οποίοι κάνουν τα πιο πολλά likes, ενώ στα σχόλιά τους γράφουν πόσο όμορφα κορίτσια είναι κι οι δυο τους. Κάπου εκεί βέβαια, στον «Ιnstagramικό κόσμο» καραδοκεί και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, άγρυπνος φρουρός, ο οποίος έγραψε σε μια από τις καλοκαιρινές αναρτήσεις της Νίκης: «Πρόσεχε !!! Έχει καρχαρίες!:)».