Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγινε 50 και στο πάρτι για τα γενέθλιά του την παράσταση έκλεψε η Νάνσυ του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγινε 50 και στο πάρτι για τα γενέθλιά του την παράσταση έκλεψε η Νάνσυ του

«Ο Γρηγόρης δεν είναι απλά ο Γρηγόρης, είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είναι καλά, θέλω να είναι ευτυχισμένος», είπε η Νάνσυ Αντωνίου για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πάρτι που έγινε για τα γενέθλιά του.

Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων, με αφορμή το γεγονός ότι έκλεισε τα 50 την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε καλέσει ποτέ πριν πάνω από 25 άτομα στα γενέθλιά του, φέτος έκανε τη διαφορά και οργάνωσε ένα τεράστιο πάρτι στο οποίο βρέθηκαν όσοι τον κάνουν να χαμογελά, είτε στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, είτε όταν συναντιούνται έξω, είτε στο ραδιόφωνο, είτε στα social media.

Ποιοι ήταν καλεσμένοι στο πάρτι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Παλιοί και νέοι συνεργάτες, δημοσιογράφοι και πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου τίμησαν τον παρουσιαστή με την παρουσία τους και τις ευχές τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Αντώνης Ρέμος, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Λάμπρος Φισφής, ο Φάνης Λαμπρόπουλος αλλά και ο Χάρης Λεμπιδάκης, που ανήρτησε μάλιστα αρκετά βίντεο από τη βραδιά.

Στο πάρτι εκτός από φαγητό, ποτό και δώρα για τους καλεσμένους υπήρχε και live μουσική! Ο Λευτέρης Πανταζής, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Καψάλης, οι Prestige αλλά και οι Alcatrash βρέθηκαν εκεί.

411601120_1528192488004663_6338196844608503272_n.jpg

H ξεχωριστή τούρτα του Γρηγόρη

Σε βίντεο που ανέβασαν στο Instagram καλεσμένοι του Γρηγόρη, βλέπουμε να τραγουδούν ο Λευτέρης Πανταζής, η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιάννης Καψάλης, ενώ ο Αντώνης Ρέμος δεν τραγούδησε για τον φίλο του, κρατώντας δυνάμεις για το NOX, όπου εμφανίζεται με την Ελένη Φουρέιρα.

Το τρυφερό βίντεο-έκπληξη από τους συνεργάτες του

Στο πλευρό του παρουσιαστή, φυσικά, βρέθηκαν οι συνεργάτες του, οι οποίοι του ετοίμασαν ένα συγκινητικό βίντεο με την επαγγελματική του πορεία, όμοιο με τα βίντεο που προβάλλονται στο The 2Night Show πριν υποδεχτεί τους καλεσμένους στο πλατό.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους στέκονται στο πλευρό του και έσβησε την τριώροφη τούρτα του.

https://www.instagram.com/reel/C095VA4L1V2/

«Ο Γρηγόρης δεν είναι απλά ο Γρηγόρης, είναι ο άνθρωπός μου»

Στη μεγάλη γιορτή βρέθηκαν και οι δύο συνεργάτες της Νάνσυς και του Γρηγόρη, Γιώργος Λιανός και Παναγιώτης Τζωρτζάτος.

Ο Παναγιώτης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram αρκετά βίντεο από τη βραδιά, όπως ένα απόσπασμα από τη στιγμή που τραγούδησε ο Λευτέρης Πανταζής, ένα στιγμιότυπο από το βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες του Γρηγόρη για εκείνον, τη στιγμή που όλοι οι καλεσμένοι του τραγουδούν «Χρόνια Πολλά», το τραγούδι από τον Γιάννη Καψάλη αλλά και την είσοδο της Πέγκυς Ζήνα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιανός δεν έκανε κάποια δημοσίευση αλλά η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, «πρόδωσε» την παρουσία τους με ένα τρυφερό story που ανέβασε με την Νάνσυ Αντωνίου.

Συγκεκριμένα, ανέβασε δύο φωτογραφίες με αρχισυντάκτρια και ραδιοφωνική παραγωγό του sfera 102,2 και έγραψε «Χρόνια πολλά στο αγόρι μας! Να τον χαίρεται αυτή η όμορφη γυναίκα»!

404089438_1442933616256575_1551421603089768182_n.jpg

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Νάνσυ ανέφερε, μιλώντας για τον παρουσιαστή της καρδιάς της: «Ο Γρηγόρης δεν είναι απλά ο Γρηγόρης, είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είναι καλά, θέλω να είναι ευτυχισμένος, γερός, δυνατός, με καθαρή σκέψη και καθαρή καρδιά».

https://www.instagram.com/reel/C090VmwrVur/

«Την άλλαξε πολύ τη ζωή μου η Νάνσυ, προς το καλό»

https://www.instagram.com/p/CzpGPpWMUuU/

Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός παρουσιαστής και η δημοσιογράφος-ραδιοφωνική παραγωγός συμπορεύονται μαζί στο ραδιόφωνο όπου έχουν καθημερινή πρωινή εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λιανό και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Παράλληλα η Νάνσυ Αντωνίου βρίσκεται στην αρχισυνταξία της late night εκπομπής του συντρόφου της, αποδεικνύοντας πως ένα ζευγάρι μπορεί να συνυπάρξει επαγγελματικά χωρίς κάποιο κόστος στη σχέση του.

«Δεν μου αρέσει ποτέ να μιλώ για τα προσωπικά μου. Την άλλαξε πολύ τη ζωή μου η Νάνσυ, προς το καλό», έχει δηλώσει παλαιότερα ο παρουσιαστής για την αγαπημένη του.

Μιλώντας για την αγαπημένη του Νάνσυ ο παρουσιαστής έχει εξομολογηθεί: «Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, από το πρωινό, χαθήκαμε. Όπως λέει, τη φλέρταρα κάποια στιγμή. Γενικώς φλέρταρα όσο ήμουν ελεύθερος. Πάντα μου άρεσε το φλερτ και μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Αν με ρωτούσες τι θα ήθελα να ξαναγεννηθώ θα έλεγα γυναίκα. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι κάθε μέρα μαζί από την άλλη είναι πολύ ωραίο να ξυπνάμε μαζί. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί, αυτά τα πράγματα δεν τα λες».

Πηγή κεντρικής εικόνας: Instagram