Το κοινό δικαιώθηκε για τον δολοφόνο Στάνκογλου στο Ναυάγιο αλλά θα έχουμε και νέα έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Το κοινό δικαιώθηκε για τον δολοφόνο Στάνκογλου στο Ναυάγιο αλλά θα έχουμε και νέα έκπληξη

Οι viral τριανταφυλλιές. Η Ειρήνη παντρεύεται μεν τον Ιπποκράτη στο Ναυάγιο αλλά τελικά το κοινό προβλέπει ότι με κάποιον άλλον, θα αναπτυχθεί ένας μεγάλος και ταιριαστός έρωτας. 

Το κοινό στα social media έχει αποδειχθεί ότι είναι εξοικειωμένο με τις πολύπλοκες σειρές που διαθέτουν μυστικά και μυστήριο. Χθες για πρώτη φορά είδαμε στο Ναυάγιο την επαλήθευση της πρόβλεψης για τη δολοφονία της συζύγου του Ιπποκράτη και εν μέρει κατάλαβαν και όσα θα προκύψουν με τη νέα χρονιά. Γιατί η μέλλουσα σύζυγός του, υπάρχει περίπτωση να τον απατήσει.

Οι viral τριανταφυλλές και ο γάμος Ιπποκράτης - Ειρήνης

Μία συγκινητική σκηνή στο Ναυάγιο στο χθεσινό επεισόδιο, έγινε το highlight της εβδομάδας, όταν η μαμά Λαμπρινή έφτασε στο σπίτι που μένει ο γιος της, αλλά εκείνος ενώ την άκουγε δακρυσμένος, δεν μπορούσε να φανερωθεί γιατί όλοι θα καταλάβαιναν την ψεύτική ταυτότητά του. Η Γιώτα Φέστα έχει απογειώσει φέτος τον ρόλο της.

Και ενώ το κοινό παρακαλούσε τον Πετρή (για τους άλλους Αντώνης) να φανερωθεί, ο ίδιος προτίμησε τη σιωπή. Αυτή η συνάντηση ωστόσο θα γίνει στο μέλλον. Για να επιβεβαιωθεί η ακλόνητη πεποίθησή της, πως το παιδί της επέζησε του ναυαγίου.

https://www.instagram.com/p/Cx5RQYAok5o/

Χθες όμως είχαμε και δικαίωση των twitterάδων. Οι οποίοι είχαν προβλέψει εδώ και καιρό πως κάτι μυστήριο υπάρχει κάτω από τις τριανταφυλλιές στον κήπο του Ιπποκράτη - Γιάννη Στάνκογλου και δεν άφηνε κανέναν να τις καλλιεργήσει ή να τις σκάψει. Είχαν γράψει ξεκάθαρα τότε, ότι εκεί έχει θάψει (αφού σκότωσε) τη σύζυγό του. Μία σκηνή flashback στη σειρά, τα επιβεβαίωσε όλα. Δεν υπάρχει όπως καταλαβαίνεις καταλληλότερος ηθοποιός για αυτόν τον πολυδιάστατο ρόλο.

Στο Ναυάγιο ξεκινά ο κύκλος της καταστροφής μετά από μία πρόταση γάμου

Η Ειρήνη φυσικά δεν αντιλαμβάνεται τίποτε για εκείνον και αναγκάζεται για να μην μείνει μόνη της να δεχθεί την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη. Όμως θα συνεχίσει να κάνει παρέα με τον Πέτρο και μεταξύ τους θα δημιουργηθεί μία πολύ γλυκιά σχέση που θα γίνει αργότερα ερωτική.

Όταν η Ειρήνη καταλάβει τον σκοτεινό χαρακτήρα του εμμονικού συζύγου της και ζητήσει προστασία επειδή θα φοβάται για τη ζωή της. Η σειρά επιστρέφει στις 14 Ιανουαρίου, όπως όλες οι τηλεοπτικές σειρές και τότε πλέον θα έχουμε δύο ακόμη ζευγάρια.

Ο Άγγελος με την αδελφή της Λίνας, Βάσω και η Στέλλα με τον Βασίλη. Ταιριαστοί ως χαρακτήρες και σημαντικοί οι έρωτές τους για τη συνέχεια της σειράς. Ειδικά ο Άγγελος (Μιχαήλ Ταμπακάκης) ο οποίος θα βρίσκεται πλέον στην υπηρεσία του Ιπποκράτη.

Οι πάντα προσεκτικοί τηλεθεατές, βρήκαν ωστόσο και επεσήμαναν στην παραγωγή ένα λάθος. Ενδυματολογικό και ουσιαστικό. Γιατί ούτε ο Ιπποκράτης αλλά ούτε ο Άγγελος φορούν την κατάλληλη στολή ως λιμενικοί. Λάθος σήματα στα ρούχα τους, άλλα σώματα. Με θάλασσα πάντως έχουν να κάνουν και τα δύο. Λάθος που μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά σημαντικό για μία τόσο προσεγμένη παραγωγή εποχής.

lathos.png