Τα 2 μεγάλα μυστικά στο Ναυάγιο κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν προκαλώντας συγκίνηση

Κατερίνα Μπούσιου
Τα 2 μεγάλα μυστικά στο Ναυάγιο κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν προκαλώντας συγκίνηση

Μία μητέρα και μία κόρη για διαφορετικούς λόγους στο Ναυάγιο μαθαίνουν το μυστικό που τους αλλάζει τη ζωή. 

Στο πνεύμα των μεγάλων συγκρούσεων βρισκόμαστε στο Ναυάγιο. Πριν περάσουμε σε ένα διαφορετικό πεδίο, με τον έρωτα να «παίζει» όμορφα παιχνίδια σε δύο ζευγάρια. Προς το παρόν όμως, ανοίγει το μεγάλο κεφάλαιο των μυστικών. Η Θοδώρα και η Λαμπρινή χωρίς ακόμη να το γνωρίζουν βρίσκονται εκεί που θα αλλάξει όλη τους η ζωή.

Η συγκίνηση του Πέτρου και η μοίρα που παίζει περίεργα παιχνίδια στη Θοδώρα

Δεν ζούμε στο Ναυάγιο μόνο τον αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας και το κυνήγι των ενόχων, φανερά και παρασκηνιακά. Ζούμε και τον έρωτα των πρωταγωνιστών, τη μάχη με τα «θέλω» και τα «πρέπει» τους. Ο έρωτας ήδη «χαμογελά» στον Μάκη και τη Λίνα. Σύντομα φανταζόμαστε και σε άλλους. Πιθανότατα και στον Μιχαήλ Ταμπακάκη.

https://www.instagram.com/p/CyBAEdkN651/

Όπως στον Ιπποκράτη - Γιάννη Στάνκογλου και την Ειρήνη που υποδύεται η Αναστασία Παντούση. Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται σαν έρωτας αλλά τελικά δεν είναι. Κάποια στιγμή θα εξελιχθεί και σε ένα μεγάλο μαρτύριο. Αλλά προς το παρόν θα σταθούμε σε δύο άλλες αποκαλύψεις.

Η Λαμπρινή θα βιώσει ίσως τη μεγαλύτερη ταραχή της ζωής της. Η Γιώτα Φέστα που παίζει τον ρόλο με τόσο μεγαλείο, ως η μάνα που πιστεύει ακόμη ότι ο γιος της έχει επιζήσει από το ναυάγιο, θα λειτουργήσει με το ένστικτο. Θα τηλεφωνήσει στον Μάκη, αλλά θα απαντήσει ο γιος της Πέτρος στο τηλέφωνο. Εκείνη τον διαισθάνεται και όσο και αν προσπαθεί να της κρυφτεί, τελικά φαίνεται πως δεν θα τα καταφέρει.

Δεν θα ανταμώσουν τόσο σύντομα όσο πιστεύεις. Η Λαμπρινή θα βρεθεί και στην αυλή των σπιτιών όπου μένουν ο Άγγελος με τον Μάκη και τον Πέτρο, εκείνος θα τη δει από μακριά, αλλά ακόμη δεν θα έρθουν αντιμέτωποι. Εκείνη δεν το βάζει κάτω όμως. Θα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία. Φαντάζεσαι προφανώς το πόσο συγκινητική θα είναι αυτή η σκηνή.

Στο Ναυάγιο ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει τη λύση μετά την αποκάλυψη μιας μεγάλης προδοσίας

Από την άλλη πλευρά στην οικογένεια του Μάκη που βρίσκεται στην Κρήτη, θα γίνει και η μεγαλύτερη αποκάλυψη της σειράς. Η Θοδώρα (αδελφή του) βρίσκει δουλειά και παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, γίνεται γραμματέας στο γραφείο του Δημήτρη (και πατέρα της Λίνας). Δεν ξέρει όμως ότι στην ουσία αφεντικό είναι ο πραγματικός της πατέρας. Ο Δημήτρης φυσικά το γνωρίζει όπως και η μητέρα της. Προσπαθούν εδώ και χρόνια να το κρύψουν από τις οικογένειές τους, αλλά τώρα βλέπουν ότι δεν μπορούν να αποφύγουν την αλήθεια.

Η Θοδώρα θα ακούσει μία συζήτησή του και θα υποψιαστεί την αλήθεια. Αλλά από τη νέα χρονιά θα ανακαλύψει τη σοκαρισστική αλήθεια που θα ταράξει και τη σχέση της Λίνας και του Μάκη. Ωραίο plot twist.