Η αδερφή της Δωροθέας Μερκούρη είχε γενέθλια και η Γαία ανέβασε το πιο εύστοχο στόρι

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικές φωτογραφίες της Δωροθέας μαζί με την αδερφή της, Αλεξάνδρα Μερκούρη, από τα παιδικά τους χρόνια. 

Η Δωροθέα Μερκούρη, με αφορμή τα γενέθλια της αδερφή της, Αλεξάνδρα Μερκούρη, της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη. Η Δωροθέα Μερκούρη, είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθώς μοιράζεται καθημερινά προσωπικές στιγμές με τις δύο πανέμορφες κόρες της, την Ηλέκτρα και την Γαία.

https://www.instagram.com/p/ClHVwlKsAuG/

Αυτή τη φορά, η Δωροθέα Μερκούρη, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με την αδερφή της, Αλεξάνδρα Μερκούρη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Παρίσι. Η Αλεξάνδρα Μεκρούρη, είχε γενέθλια και η Δωροθέα της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη! Στο βίντεο βλέπουμε ένα τραπέζι γεμάτο γλυκά. Εκτός, από την τούρτα που είναι στο κέντρο τους τραπεζιού, υπάρχει ένα μεγάλο σπιτικό τιραμισού και ένα panettone. Στο στόρι της Δωροθέας, βλέπουμε τη Γαία να κάθεται δίπλα από την εορτάζουσα η οποία εκτός από θεία της είναι και νονά της.

Η Γαία και η Αλεξάνδρα Μερκούρη έχουν μία ιδιαίτερη σχέση

406129835_2049762595397647_282188483563806442_n.jpg

Η Γαία Μερκούρη, ανέβασε και εκείνη ένα στόρι στον λογαριασμό της στο Instagram για να ευχηθεί στην αγαπημένη της νονά. Συγκεκριμένα, η Γαία ανέβασε τρεις φωτογραφίες μαζί με την Αλεξάνδρα Μερκούρη και έγραψε «Happy Birthday Νονά». Μέσα από τις φωτογραφίες διακρίνουμε το δέσιμο και την ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες μεταξύ τους.

403394853_1287979168547842_6879373677851437211_n.jpg

Η Δωροθέα Μερκούρη, έχει και άλλη μία κόρη, την 23χρονη Ηλέκτρα Μερκούρη, η οποία ασχολείται και αυτή με τη μόδα. Η ίδια δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά στην Ολλανδία, και συγκεκριμένα, στο Άμστερνταμ, όπου σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με την αδερφή της Γαία και θα μπορούσε και η ίδια άνετα να ακολουθήσει τον δρόμο της πασαρέλας και των φωτογραφίσεων, όπως έκανε η μαμά της και η αδερφή της.

dorot.png

Πριν λίγο καιρό, η Δωροθέα Μερκούρη είχε ανεβάσει ένα στόρι στο Instagram από μια βιντεοκλήση που έκανε με την κόρη της, Ηλέκτρα, η οποία άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της. Η Ηλέκτρα, έβαψε τα μαλλιά της ροζ και η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνουν πολύ. Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια της Δωροθέας Μερκούρη και της αδερφή της Αλεξάνδρα Μερκούρη.

Photo by @doroteamercuri