Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Ηλέκτρα έβαψε τα μαλλιά της στο πιο rock χρώμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Ηλέκτρα έβαψε τα μαλλιά της στο πιο rock χρώμα

Σίγουρα γνωρίζεις καλύτερα τη μικρότερη κόρη της ηθοποιού, τη Γαία που είναι μοντέλο αλλά και η Ηλέκτρα είναι μια εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα με έντονη προσωπικότητα.

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει δύο πανέμορφες κόρες, την 20χρονη Γαία και την 23χρονη Ηλέκτρα. Και τα δυο κορίτσια έχουν πάρει αρκετά χαρακτηριστικά του προσώπου της, έχουν ωστόσο κι οι δύο πιο ανοιχτά χρώματα (μπλε μάτια - ξανθά μαλλιά) συγκριτικά με τη μαμά τους που έχει την κλασσική μεσογειακή ομορφιά.

merkoyrh.jpeg.png

Αν και τη Γαία τη γνωρίζουμε πολύ περισσότερο, αφού ασχολείται ενεργά με το modelling στην Ελλάδα αλλά και γιατί είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον Άγγελο - τον γιο της Ελένης Μενεγάκη - για την μεγαλύτερη κόρη της ηθοποιού δεν ξέρουμε πολλά πράγματα.

Η Ηλέκτρα Μερκούρη και η extreme αλλαγή στα μαλλιά της

H 23χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ασχολείται και αυτή με τη μόδα, όπως έκανε η μαμά της και η αδερφή της, ωστόσο δεν είναι στον χώρο του modelling. Η ίδια δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά στην Ολλανδία, και συγκεκριμένα, στο Άμστερνταμ, όπου σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute.

https://www.instagram.com/p/Cb0Ws5JLrs2/

Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσεις βέβαια πως και η Ηλέκτρα είναι model material και άνετα θα μπορούσε να ακολουθήσει τον δρόμο της πασαρέλας και των φωτογραφίσεων.

Παρ' όλα αυτά και παρότι η Ηλέκτρα βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της φαίνεται πως έχει καθημερινή επαφή με τη μαμά και την αδερφή της και κάπως έτσι μέσα από μια βιντεοκλήση της με τη Δωροθέα Μερκούρη είδαμε πως άλλαξε τα ξανθά μαλλιά της επιλέγοντας να τα βάψει ροζ.

383083158_147305428459295_4664178894200912953_n.jpg

Παράλληλα είδαμε και την γατούλα της τη Miso, αφού όπως και η μαμά της έτσι κι η Ηλέκτρα φαίνεται να αγαπάει ιδιαίτερα τις γάτες.

Πάντως, η Ηλέκτρα δεν ήταν η πρώτη φορά που βάφει τα μαλλιά της καθώς στα social media της κυκλοφορούν και φωτογραφίες της με καστανά σοκολατί μαλλιά.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @electra_ms