Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε μία ολόσωμα φόρμα με στρας και έπαιξε μπάσκετ πριν το ρεβεγιόν

Η Χριστίνα φαίνεται πως έχει ταλέντο στο μπάσκετ! «Σκόραρε» και έβαλε καλάθι από πολύ μακριά. 

Η Χριστίνα Μπόμπα, φαίνεται πως άφησε για λίγο πίσω τους γρήγορους ρυθμούς της πρωτεύουσας και μαζί με την όμορφη οικογένεια της έκανε μία μικρή απόδραση. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που του αρέσουν τα ταξίδια και η διασκέδαση. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ταξιδέψει είτε οι δυο τους, είτε μαζί με τις κόρες τους (Αριάνα και Φιλίππα) σε μαγευτικούς προορισμούς τόσο στο εξωτερικό όσο και σε πανέμορφα μέρη της χώρας μας.

Πώς θα αντιγράψεις το festive μακιγιάζ της Χριστίνας Μπόμπα γεμάτο κρύσταλλα και στρας

https://www.instagram.com/p/CpqFpVqq7W2/

Και δυο τους είναι αρκετά ενεργοί στα social media, καθώς καθημερινά μοιράζονται με τους χιλιάδες followers τους όμορφες στιγμές με την οικογένειά τους. Με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Χριστίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στόρι στο οποίο έπαιζε μπάσκετ. Και ενώ περιμέναμε να την δούμε με ένα athleisure outfit, η Χριστίνα φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα με στρας!

https://www.instagram.com/p/C1SWBvVKKZK/

Η Χριστίνα ξέρει να σκοράρει

Η Χριστίνα, έγραψε χαρακτηριστικά... «πριν το χθεσινό ρεβεγιόν όμως, παίξαμε και λίγο μπασκετάκι!» Η Χριστίνα, ήταν τόσο λαμπερή αφού ήταν καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως έχει ταλέντο στο μπάσκετ, αφού σκόραρε και έβαλε καλάθι από μακρινή απόσταση. Μετά από λίγο, η Χριστίνα έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ζεστές ευχές με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Συγκεκριμένα, έγραψε:

406836747_7169695009783037_6315184565174784373_n.jpg

Μέσα από το gallery φωτογραφιών που ανέβασε στο προφίλ της, βλέπουμε τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, να είναι όπως πάντα στο πλευρό της, καθώς επίσης και οι αγαπημένοι φίλοι τους. Αμέσως, η φωτογραφία γέμισε με τις πιο όμορφες και γλυκές ευχές. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις τα πιο θερμά λόγια και την αγάπη του κόσμου.